Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

20η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου - Α.Π.Σ Μπενίτσες 1-2 (Φωτορεπορτάζ)

 Χαμένες ευκαιρίες, 0 βαθμοί

Τις Μπενίτσες υποδεχτήκαμε το Σάββατο στην έδρα μας με στόχο να τις κερδίσουμε και να τις πλησιάσουμε στη βαθμολογία. Ξέραμε ότι είναι πολύ δυνατή ομάδα και θα είχαμε δύσκολο απόγευμα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν γενικά ισορροπημένο. Μείναμε όμως νωρίς πίσω στο σκορ, αφού δεχτήκαμε 2 γκολ στο 15’ και στο 18’, εύκολα λάθη στην αμυντική μας λειτουργία. Λίγο νωρίτερα είχαμε απειλήσει με απευθείας φάουλ του Αργυροκαστρίτη που πέρασε λίγο άουτ. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και βγήκαμε με προϋποθέσεις στην επίθεση χωρίς να κάνουμε όμως κάποια άλλη καλή τελική μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε στο γήπεδο και χάσαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Νίκο Δημουλή, με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή που τελικά κατέληξε άουτ. Λίγο αργότερα ξανά ο Δημουλής κερδίζει πέναλτι,, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Χαντάϊ και μας έβαλε ξανά στο παιχνίδι με το 1-2. Συνεχίσαμε να ψάχνουμε την ισοφάριση και χάσαμε αρκετές ακόμη ευκαιρίες, με τον Θρασύβουλο Καλούδη που σούταρε άουτ από ο ύψος του πέναλτι, και με κεφαλιά του ίδιου μετά από κόρνερ του Καλησπεράτη, η οποία βρήκε στην πλάτη του αμυντικού πριν μπει γκολ. Ο Χαντάϊ αργότερα σούταρε μέσα από την περιοχή άλλα ό τερματοφύλακας απέκρουσε δύσκολα. Ο τερματοφύλακας μας Τσουκιάς έκανε κι αυτός μια ωραία απόκρουση σε σουτ έξω από την περιοχή. Πιέσαμε αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε άλλο γκολ μέχρι το τέλος. Ακόμη, από μια κόκκινη είδαν και οι δύο ομάδες, εμείς για τον Άγγελο Μηνά γύρω στο 75’ και οι Μπενίτσες στις καθυστερήσεις.

Παίξαμε αρκετά καλά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, χάσαμε όμως πολλές ευκαιρίες και μοιραία δεν πήραμε τίποτα. Παρόλα αυτά η ομάδα είχε σχετικά μια καλύτερη εικόνα από τα προηγούμενα παιχνίδια. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας στο επόμενο παιχνίδι στις Νυμφές.

Αγωνίστηκαν: (Μηνάς) Τσουκιάς, Μπότσης, Μηνάς Α, Ρέβης Ν, Καλησπεράτης, Μαράϊ, Μηνάς Γ, Χαντάϊ, Δημουλής, Λαμκάϊ, Αργυροκαστρίτης

Αγωνίστηκαν ακόμα: Βασιλάκης, Καλούδης Θ, Λέσσης Μ

Σκόρερ: 65' Χαντάϊ
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου