Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

21η Αγωνιστική: Α.Ο. Αχιλλέας Νυμφών - Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου 1-0 (Φωτορεπορτάζ)

Χωρίς κίνητρο

Για άλλο ένα παιχνίδι γνωρίσαμε την ήττα, αυτή τη φορά στις Νυμφές. Από την αρχή παίξαμε χωρίς ενέργεια και κίνητρο, αφού φαίνεται να έχουμε σωθεί σχετικά νωρίς, σε συνδυασμό και με τα άλλα αποτελέσματα, χωρίς βέβαια αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Δεχτήκαμε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ είχαμε και 2 καλές ευκαιρίες για να πάρουμε κάτι καλύτερο, με τον Μπρούνο Λαμκάϊ και τον Νίκο Δημουλή. Οι γηπεδούχοι είχαν και αυτοί 2 καλές στιγμές, αλλά ο Φλοριάν Μαράϊ τις απέκρουσε.

Γενικά η ομάδα μας πραγματοποίησε μια νωθρή εμφάνιση, καθώς στα τελευταία παιχνίδια φαίνεται να μας λείπει το κίνητρο. Μοιραία λοιπόν κάναμε άλλη μια ήττα. Παρόλα αυτά, μετά από αυτή την αγωνιστική εξασφαλίσαμε και μαθηματικά πλέον την παραμονή μας στην πρώτη κατηγορία για την επόμενη χρονιά, ο οποίος ήταν και ο βασικός μας στόχος φέτος. Θα συνεχίσουμε στα επόμενα 5 παιχνίδια ψάχνοντας ξανά το καλό πρόσωπο που δείξαμε στον Α' γύρο, με στόχο να κλείσουμε την χρονιά με χαμόγελα.

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης) Μαράϊ Φ, Δημουλής, Ρικάς, Ρέβης, Μηνάς Γ, Μαράϊ Σ, Χαντάϊ, Καλησπεράτης, Καραϊσαρλής, Καλούδης Θ, Λαμκάϊ

Αγωνίστηκαν ακόμα: Βασιλάκης, Λέσσης Μ, Μπότσης











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου