Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

19η Αγωνιστική: ΟΦΑΜ - Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου 5-0 (Φωτορεπορτάζ)

 Δεν μπήκαμε καθόλου στο πνεύμα του αγώνα

Στο γήπεδο του Αγίου Ματθαίου αντιμετωπίσαμε την τοπική ομάδα που βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας και είναι από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου. Παρόλο που γνωρίζαμε τη δυσκολία του παιχνιδιού και το κίνητρο του αντιπάλου για τη νίκη, για εμάς σίγουρα αποδείχθηκε η χειρότερη εμφάνιση μας για φέτος.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο. Ο ΟΦΑΜ προηγήθηκε με κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ και πρώτη απόκρουση του τερματοφύλακα μας, και λίγο αργότερα διπλασίασε τα τέρματα του. Στο 2ο ημίχρονο δεν δείξαμε κάποιο άλλο πρόσωπο και δεχτήκαμε άλλα 3 γκολ. Παρόλα αυτά χάσαμε την ευκαιρία να πετύχουμε ένα γκολ, όταν κερδίσαμε πέναλτι αλλά ο τερματοφύλακας του ΟΦΑΜ το έπιασε.   

Η ομάδα μας φαίνεται να έχει κερδίσει την παραμονή της στην κατηγορία αρκετά νωρίς και έχει επέλθει μια χαλαρότητα καθώς δυσκολευόμαστε προφανώς να βρούμε κίνητρο. Οι προπονήσεις της εβδομάδας δεν είχαν την συμμετοχή που θα έπρεπε, δεν δουλέψαμε σωστά και η εικόνα του αγώνα ήταν ο καθρέφτης. Είμαστε υποχρεωμένοι να ανασυνταχτούμε, να αφήσουμε πίσω τον αγώνα και να δουλέψουμε στα στάνταρ που είχαμε μέχρι τώρα δείχνοντας σεβασμό στην ομάδα μας και στους ίδιους μας του εαυτούς.

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης) Τσουκιάς, Αργυροκαστρίτης, Ρέβης Ν, Μηνάς Α, Μπότσης, Ρικάς, Μαράϊ, Λέσσης Μ, Δημουλής, Χαντάϊ, Λαμκάϊ

Αγωνίστηκαν ακόμα: Μηνάς Χρ, Καραϊσαρλής, Καλούδης Θ, Βασιλάκης





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου