Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

18η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου - Α.Ο. Κέρκυρα 1-3 (Φωτορεπορτάζ)

Χαμένες ευκαιρίες και λάθη στην άμυνα έφεραν την ήττα

Αντίπαλος μας στο ματς του Σαββάτου ήταν ο Α.Ο. Κέρκυρα, που βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας. Το ματς αναμενόταν δυνατό και σε υψηλό ρυθμό και έπρεπε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε τον 3ο δυνατό αντίπαλο μέσα σε 8 μέρες, αλλά και τις απουσίες που μας ταλαιπωρούν ακόμη.

Μπήκαμε δυναμικά, όμως δεχτήκαμε το 0-1 περίπου στο 15’, μετά από τραγικό λάθος της άμυνας μας. Παρόλα αυτά συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό και ψάξαμε την ισοφάριση, χάνοντας 3 κλασικές ευκαιρίες με τον Μπρούνο Λαμκάϊ, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά και τις 3 φορές τα σουτ του πέρασαν άουτ. Τελικά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στο 44', μετά από πάσα του μικρού Γιώργου Μηνά και σουτ του Χαντάϊ μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με την ίδια ενέργεια αλλά και πάλι κόντρα στην ροή του ματς έγινε το 1-2 περίπου στο 55', ξανά μετά από ολιγωρία στην άμυνα μας. Αυτή τη φορά βέβαια  υπάρχει ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ, αφού ο παίκτης που σκοράρει χτυπά με τον αγκώνα στο κεφάλι τον αμυντικό μας. Λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες και εκεί ελπίζαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε και χάσαμε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μπρούνο με ωραία ενέργεια βρέθηκε τετ α τετ αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε το σουτ του. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Μηνάς δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, αφήνοντας κι εμάς με 10 παίκτες. Στα τελευταία λεπτά βγήκαμε όλοι μπροστά για την ισοφάριση, όμως άλλο ένα λάθος στην άμυνα έφερε το 1-3 με αυτογκόλ στην τελευταία φάση του αγώνα.

Γενικά δεν έχουμε κανένα παράπονο από τους παίκτες μας, καθώς η προσπάθεια όλων ήταν πολύ καλή. Κάναμε όμως 3 εύκολα λάθη και το πληρώσαμε, αφού όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες τα λάθη δεν συγχωρούνται. Θα δουλέψουμε πάνω στις λεπτομέρειες ώστε να βελτιωθούμε και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης) Τσουκιάς, Μηνάς Γ, Μηνάς Α, Ρέβης, Βάρελης, Μαράϊ, Ρικάς, Καλησπεράτης, Λέσσης Μ, Χαντάϊ, Λαμκάϊ

Αγωνίστηκαν ακόμα: Καλούδης Θ, Αργυροκαστρίτης, Μπότσης, Καραϊσαρλής, Μηνάς Χ

Σκόρερ: 44' Χαντάϊ 






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου