Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

14η Αγωνιστική: Α.Ο. Παξών - Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου 2-1 (Φωτορεπορτάζ)

 Χωρίς θετικό αποτέλεσμα στους Παξούς

Μεσοβδόμαδα ορίστηκε το εξ αναβολής παιχνίδι στους Παξούς για την 14η αγωνιστική, και έτσι την Τετάρτη ταξιδέψαμε με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά και με αρκετές απουσίες.

Μπήκαμε πολύ δυνατά και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, αρχικά με τον Χαντάϊ από θέση τετ α τετ, και αργότερα με κεφαλιά του Θρασύβουλου Καλούδη, μετά από κόρνερ του Καλησπεράτη, που πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Κλέψαμε μπάλες έξω από την περιοχή του αντιπάλου και είχαμε προϋποθέσεις να σκοράρουμε χωρίς να απειληθούμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες στο 50’ αλλά αντί να το εκμεταλλευτούμε, χάσαμε το μυαλό μας και ρίξαμε πολύ την απόδοσή μας. Χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση από τους Παξούς, κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ έπειτα από κόρνερ, σε μια φάση όπου ζητήσαμε φάουλ στον τερματοφύλακα μας, αφού συγκρούστηκε με τον αντίπαλο και έχασε τη μπάλα. Γύρω στο 80’ οι Παξοί διπλασίασαν τα τέρματα τους με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Τίποτα όμως δεν είχε τελειώσει και πιστεύαμε ότι θα παίρναμε κάτι θετικό. Συνεχίζοντας την πίεση, ο Μπρούνο Λαμκάϊ σκοράρει στο 89’ έπειτα από πάσα του Χαντάϊ και μας βάζει ξανά στο παιχνίδι. Στις καθυστερήσεις χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουμε όταν από πλάγιο του Καλησπεράτη και κακή αντίδραση της άμυνας των Παξών, ο Μπρούνο βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα αλλά το σουτ του πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι. Το τελικό σκορ 2-1 μας άφησε με μια πίκρα και χωρίς βαθμούς.

Σε ένα ματς που δεν ήμασταν ιδιαίτερα καλοί αλλά φαινόταν ότι εύκολα θα πάρουμε την ισοπαλία αν όχι τη νίκη, χάσαμε το μυαλό μας στο δεύτερο ημίχρονο και το πληρώσαμε. Θετικό στοιχείο για τον χαρακτήρα της ομάδας και του προπονητή μας ότι για ένα ακόμη παιχνίδι σκοράρουμε λίγο πριν τη λήξη, δείχνοντας ότι δεν παρατάμε τίποτα μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής, ένα στοιχείο που θα μας φανεί χρήσιμο στη δύσκολη συνέχεια.

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης) Τσουκιάς, Βάρελης ,Μηνάς Α, Ρέβης, Καλησπεράτης, Μηνάς Γ, Μαράϊ, Χαντάϊ, Βασιλάκης, Καλούδης, Λαμκάϊ

Αγωνίστηκαν ακόμα: Λέσσης Μ, Μηνάς Χρ, Καραϊσαρλής

Σκόρερ: 89' Λαμκάϊ


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου