Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

17η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Κρόνος Αργυράδων - Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου 0-2 (Φωτορεπορτάζ)

 Σπουδαία νίκη στο τοπικό ντέρμπι!

Το Σάββατο είχαμε απέναντι μας τον Κρόνο Αργυράδων για το τοπικό ντέρμπι, μια δυνατή ομάδα πολύ κοντά σε μας στη βαθμολογία. Εμείς είχαμε ως μόνο στόχο τη νίκη για να ανοίξουμε τη βαθμολογική διαφορά και να διατηρηθούμε σε υψηλότερη θέση.

Μπήκαμε καλά και περίπου στο 5’ ο Νίκος Δημουλής βρέθηκε τετ α τετ, μετά από μπαλιά του Μαράϊ, και με πλασέ πήγε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα. Αυτός ενστικτωδώς απέκρουσε με το χέρι έξω από την περιοχή και ο διαιτητής του έδειξε σωστά την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τον Κρόνο από πολύ νωρίς με 10 παίκτες. Το φάουλ που εκτέλεσε στη συνέχεια ο Καλησπεράτης σταμάτησε στο δοκάρι. Λίγο αργότερα είχαμε άλλη μια καλή ευκαιρία, με τον Μπρούνο Λαμκάϊ να σουτάρει ξανά στο δοκάρι μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Δημουλή. Συνεχίζοντας την πίεση, καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ, όταν μετά από φάουλ του Καλησπεράτη, ο Άγγελος Μηνάς πηδάει για κεφαλιά μαζί με τον αμυντικό του Κρόνου και η μπάλα πάει στα δίχτυα περίπου στο 20ο λεπτό. Στη συνέχεια είχαμε άλλο ένα καλό σουτ με τον Θρασύβουλο Καλούδη, μετά από κεφαλιά πάσα του Μπρούνο αλλά πέρασε λίγο άουτ.

Κάπου στο 30’ χάσαμε τη συγκέντρωση μας και οι γηπεδούχοι ανέβηκαν, όμως ο Λεωνίδας Τσουκιάς μας κράτησε μπροστά στο σκορ με τρομερή απόκρουση σε κοντινό πλασέ. Στο δεύτερο ημίχρονο αμυνθήκαμε σωστά και ψάξαμε ένα γκολ να τελειώσουμε το ματς. Τα καταφέραμε με προσωπική ενέργεια του Μπρούνο και πλασέ, γράφοντας το 0-2 περίπου στο 65’. Το σκορ αυτό έμεινε μέχρι το τέλος δίνοντας μας μια σπουδαία νίκη και τους πολύτιμους 3 βαθμούς.

Όλα τα παιδιά ήξεραν από την αρχή το ζητούμενο του αγώνα και με σωστή καθοδήγηση από τον προπονητή μας και υπομονή καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να μην αφήσουμε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο. Προετοιμαζόμαστε για 2 πολύ δυνατά παιχνίδια, στους Παξούς την Τετάρτη και με τον ΑΟ Κέρκυρα το Σαββατοκύριακο.

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης) Τσουκιάς, Βάρελης, Μηνάς Α, Ρέβης, Καλησπεράτης, Νικομάνης Ε, Μαράϊ, Νικομάνης Σ, Δημουλής, Λαμκάϊ, Καλούδης Θ.

Αγωνίστηκαν ακόμα: Χαντάϊ, Βασιλάκης, Καραϊσαρλής, Μηνάς Γ, Λέσσης Μ

Σκόρερ: 20' Μηνάς Α, 64' Λαμκάϊ






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου