Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

15η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου - Α.Σ. Βολίδα 1-0 (Φωτορεπορτάζ)

 Πρώτη νίκη για το 2024!

Το Σάββατο αντιμετωπίζαμε στην έδρα μας την δυνατή ομάδα της Βολίδας, με μοναδικό στόχο να επιστρέψουμε στις νίκες. Προετοιμαστήκαμε καλά ώστε να μπορέσουμε να σπάσουμε την άμυνα του αντίπαλου. Γυρίσαμε αρκετά καλά τη μπάλα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν είχαμε πολλές τελικές, εκτός από μια καλή στιγμή με κεφαλιά του Θρασύβουλου Καλούδη, μετά από σέντρα του Μπότση. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και αυτοί μια καλή ευκαιρία, όταν μετά από λάθος της άμυνας μας, το πλασέ του επιθετικού τους κατέληξε άουτ. Χρειαζόταν να φτάσουμε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Μπρούνο Λαμκάϊ έκανε ωραία προσπάθεια από δεξιά, έκοψε τη μπάλα και ο Γιάννης Καλησπεράτης έκανε το 1-0 με ψύχραιμο πλασέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πιο νευρικό, με λιγοστές φάσεις. Καλύτερη στιγμή για εμάς όταν ο Χαντάϊ, που επιστρέφει σιγά σιγά από τραυματισμό, έκοψε τη μπάλα αλλά ο Μπρούνο και ο Δημουλής δεν κατάφεραν να τη σπρώξουν στην κενή εστία. Μελανό σημείο του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του αμυντικού της Βολίδας Παύλου Φυλάκη στον ώμο, με αποτέλεσμα να μεταβεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Του ευχόμαστε περαστικά και να επιστρέψει γερός στα γήπεδα.

Η νίκη κρίνεται σημαντική για την ομάδα μας, ειδικά όταν έρχεται κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Τα καταφέραμε έχοντας σοβαρή εικόνα και τακτική προσήλωση. Επόμενος αγώνας μας με την Α.Ε. Φαιάκων, με στόχο ξανά τη νίκη για να εξασφαλίσουμε από νωρίς την παραμονής μας στη κατηγορία.

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης) Τσουκιάς, Μπότσης, Βάρελης, Ρέβης, Νικομάνης Σ, Μαράϊ, Νικομάνης Ε, Καλησπεράτης, Δημουλής, Λαμκάϊ, Καλούδης Θ.

Αγωνίστηκαν ακόμα: Χαντάϊ, Λέσσης Μ, Βασιλάκης, Ρικάς, Μηνάς Γ

Σκόρερ: 45' Καλησπεράτης






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου