Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

13η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου - Α.Ο. Ομόνοια Γαστουρίου 0-0 (Φωτορεπορτάζ)

Δίκαιο το Χ

Στην αυλαία του Α’ Γύρου αντιμετωπίσαμε το Σάββατο την Ομόνοια στην έδρα μας. Χρειαζόμασταν τους 3 βαθμούς για να κλείσουμε το πρώτο μισό το πρωταθλήματος ψηλά στη βαθμολογία, αλλά είχαμε να διαχειριστούμε και βασικές απουσίες.

Η εμφάνιση μας ήταν γενικά μέτρια. Σε κανένα σημείο δεν βγάλαμε την ενέργεια που χρειαζόταν για να σπάσουμε μια κλειστή άμυνα. Απειλήσαμε σοβαρά μόνο από στημένα αλλά σε τρεις περιπτώσεις δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν καλά και είχαν 2 καλές φάσεις για γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν έκαναν ότι μπορούσαν, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Παίρνοντας τελικά μόνο 1 βαθμό και μαζεύοντας συνολικά 19, ολοκληρώσαμε τον Α’ Γύρο στην 7η θέση της βαθμολογίας. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά για να βρεθούμε στο τέλος ακόμα ψηλότερα, αρχίζοντας την προετοιμασία για το δύσκολο ταξίδι στους Παξούς.

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης) Τσουκιάς, Νικομάνης Ε, Μηνάς Α, Ρέβης, Μηνάς Γ, Μαράϊ, Βασιλάκης, Καραϊσαρλής, Καλησπεράτης, Καλούδης, Λαμκάϊ

Αγωνίστηκαν ακόμα: Μπότσης, Δημουλής, Λέσσης Μ, Μηνάς Χ












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου