Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

11η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Όλυμπος Κέρκυρας - Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου 2-1 (Φωτορεπορτάζ)

 Ποδαρικό με ήττα

Στο πρώτο παιχνίδι του 2024 αντιμετωπίσαμε τον Όλυμπο στην έδρα του σε ένα δυνατό και αμφίρροπο ματς στη βροχή.

Μπήκαμε νωθρά και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει, αλλά είχαμε τον τερματοφύλακα μας Τσουκιά σε εξαιρετική κατάσταση, αφού σε δύο περιπτώσεις κράτησε το μηδέν με εκπληκτικές επεμβάσεις. Ισορροπήσαμε και βγήκαμε μπροστά, είχαμε μια ευκαιρία με τον Καλησπεράτη να εκτελεί φάουλ λίγο έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Δεχτήκαμε το 1-0 περίπου στο 25’ έπειτα από γρήγορο πλάγιο και κακή αντίδραση της άμυνας μας. Λίγο αργότερα στο 35’ δεχτήκαμε και το 2ο γκολ μετά από αμφιλεγόμενο πέναλτι και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 2-0 υπέρ του Ολύμπου.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά και πιέσαμε από την αρχή, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Νίκο Δημουλή, όταν από θέση τετ α τετ πλάσαρε λίγο άουτ. Στη συνέχεια είχαμε άλλες δυο καλές στιγμές, με χαμένο τετ α τετ του Μπρούνο Λαμκάϊ και ξανά με τον Δημουλή που σούταρε άουτ από το ύψος της μικρής περιοχή. Οι γηπεδούχοι βρήκαν χώρους στην κόντρα αλλά δεν τελείωσαν σωστά τις φάσεις. Έτσι, γύρω στο 70’, έπειτα από ωραία μπαλιά του Μπότση, ο Δημουλής έβγαλε σέντρα και ο Σπύρος Νικομάνης με σουτ μείωσε σε 2-1, βάζοντας μας ξανά στο παιχνίδι. Στο υπόλοιπο του αγώνα φορτώσαμε την επίθεση μας αλλά δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε κάποια σημαντική ευκαιρία.

Κρατάμε την αγωνιστικότητα και την μαχητικότητα των παιχτών μας που πάλεψαν μέχρι το τέλος. Μας στοίχησε το νωθρό πρώτο ημίχρονο. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον Όλυμπο και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι με τον Θιναλιακό στην έδρα του.

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης) Τσουκιάς, Μπότσης, Ρέβης Ν, Μηνάς Α., Καλησπεράτης, Μαράι, Νικομάνης Ε., Λέσσης Μ., Δημουλής Ν., Αργυροκαστρίτης, Λαμκάϊ.

Αγωνίστηκαν ακόμη: Βάρελης Σ., Νικομάνης Σ., Καραϊσαρλής, Βασιλάκης, Καλούδης Θ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου