Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

10η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου - Α.Π.Σ. Αναγέννηση Περιβολίου 0-3 (Φωτορεπορτάζ)

 Κατώτεροι των περιστάσεων

Την Κυριακή φιλοξενούσαμε στην «έδρα μας» την Αναγέννηση Περιβολίου σε ένα τοπικό ντέρμπι. Προετοιμαστήκαμε για ένα παιχνίδι από αυτά που αξίζουν να παίζεις στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που ήταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Μπήκαμε πολύ δυνατά και πιέσαμε με συνεχόμενα κόρνερ. Σε ένα από αυτά χάσαμε τεράστια ευκαιρία να ανοίξουμε το σκορ, μετά την εκτέλεση του Καλησπεράτη παίρνει την κεφαλιά ο Άγγελος Μηνάς, η μπάλα φτάνει στον Καλούδη, και με προβολή η μπάλα καταλήγει άουτ από πολύ κοντά. Λίγο αργότερα και κόντρα στην ροή του ματς οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να σκοράρουν εκμεταλλευόμενοι την κακή αμυντική λειτουργία μας. Εμείς συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό και είχαμε καλή στιγμή με την κεφαλιά του Μήνα να φεύγει άουτ έπειτα από φάουλ του Καλησπεράτη. Σε μια φάση καρμπόν, το Περιβόλι πέτυχε και δεύτερο πανομοιότυπο γκολ και προηγήθηκαν 0-2 στο 15’. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε με κάποια στημένα αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε κάποια σημαντική ευκαιρία. Δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε ακόμα ένα γκολ έπειτα από σέντρα από αριστερά και κεφαλιά περίπου στο 50’ και το παιχνίδι κάπου εκεί τελείωσε.

Μας μένει μια απογοήτευση διότι δεν σταθήκαμε στο ύψος του παιχνιδιού και δώσαμε εύκολα την ευκαιρία στον αντίπαλο να πάρει το τρίποντο. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά ώστε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να εμφανιστούμε καλύτεροι στην συνέχεια. Επόμενος αγώνας μετά τις γιορτές με τον Όλυμπο. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο Περιβόλι.

(Καλούδης) Τσουκιάς, Μπότσης, Καλησπεράτης, Μηνάς Α., Κουρής, Ρικάς, Μαράϊ, Νικομάνης Ε, Νικομάνης Σ, Λαμκάϊ, Καλούδης

Έπαιξαν ακόμη: Χαντάϊ, Μηνάς Χ, Μήνας Γ, Αργυροκαστρίτης, Μηνάς Χρ.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου