Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

9η Αγωνιστική: Π.Α.Ο. Σφακιανάκης - Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου 1-3 (Φωτορεπορτάζ)

 Σημαντική εκτός έδρας νίκη

Την Κυριακή είχαμε να αντιμετωπίσουμε στο Κανόνι τον ΠΑΟ Σφακιανάκη, μια νεανική και δουλεμένη ομάδα. Γνωρίζαμε τα δυνατά στοιχεία του αντιπάλου και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα ώστε να πάρουμε κάτι θετικό.

Ευτυχίσαμε να σκοράρουμε νωρίς, περίπου στο 6ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Νίκου Δημουλή από δεξιά, η μπάλα έμεινε στην περιοχή και ο Μπρούνο Λαμκάϊ με σουτ έκανε το 1-0. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι πήραν την κατοχή και προσπάθησαν να πιέσουν. Κέρδισαν πέναλτι και έκαναν το 1-1. Εμείς προσπαθήσαμε να βγούμε στην κόντρα και καταφέραμε να κάνουμε το 1-2 περίπου στο 36’, μετά από κεφαλιά του Ευγένιου Νικομάνη, ο Δημουλής βγήκε τετ α τετ και σκόραρε.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλά. Περίπου στο 49’ ο Καλησπεράτης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πάει στο δοκάρι, από κοντά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε αφού ο αμυντικός απομάκρυνε στη γραμμή, ο Άγγελος Μηνάς ξαναγέμισε τη μπάλα και ο Δημουλής με σουτ έκανε το 1-3, φτάνοντας τα 2 προσωπικά τέρματα στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι πήραν την κατοχή ξανά και τα έπαιξαν όλα για όλα ώστε να πετύχουν κάποιο γκολ. Έμειναν με 10 παίχτες μετά από κόκκινη για διαμαρτυρία. Είχαν κάποια σουτ έξω από την περιοχή που δεν βρήκαν στόχο και έχασαν ευκαιρία για να μπουν ξανά στο ματς, αλλά ο Τσουκιάς απέκρουσε το τετ α τετ περίπου στο 75'. Κάπου εκεί ο ρυθμός έπεσε και το ματς τελείωσε χωρίς άλλες φάσεις.

Κρατάμε την αγωνιστικότητα, την προσήλωση και φυσικά τους τρεις βαθμούς, ενώ προετοιμαζόμαστε για την δύσκολη συνέχεια με το Περιβόλι που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Ευχόμαστε καλή πορεία στην ομάδα του Σφακιανάκη.

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης) Τσουκιάς, Κουρής, Καλησπεράτης, Ρέβης, Μηνάς Α, Μαράϊ, Ρικάς, Νικομάνης Ε, Νικομάνης Σ, Δημουλής, Λαμκάϊ

Αγωνίστηκαν ακόμα: Μπότσης, Λέσσης Μ, Βασιλάκης, Μηνάς Γ, Καραϊσαρλής

Σκόρερ: 6’ Λαμκάϊ, 36’, 49’ Δημουλής















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου