Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

8η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου - Α.Ο. Αχιλλέας Νυμφών 1-0 (Φωτορεπορτάζ)

Σημαντική νίκη απέναντι στις Νυμφές, τον αέρα και την κούραση

Μέσα σε 3 μέρες κληθήκαμε να παίξουμε 2 παιχνίδια, αυτή τη φορά με τις Νυμφές για την 8η αγωνιστική. Εκτός από την κούραση είχαμε να αντιμετωπίσουμε και τον δυνατό αέρα που θα δυσκόλευε το έργο μας στη Στρογγυλή.

Το παιχνίδι πήγε από την αρχή στις μονομαχίες κυρίως λόγω του δυνατού αέρα γι’ αυτό δεν είχαμε και πολλές φάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο η καλύτερη στιγμή για εμάς ήταν όταν ο Καλησπεράτης (ο οποίος ήταν και ο κορυφαίος του αγώνα) βρήκε με σέντρα τον Θρασύβουλο Καλούδη, αυτός κατέβασε με το στήθος και σούταρε από καλή θέση, αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε εύκολα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ευτυχήσαμε να σκοράρουμε περίπου στο 65' μετά από μπαλιά του Ευγένιου Νικομάνη, κακό διώξιμο του αμυντικού, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Μπρούνο Λαμκάϊ και κρέμασε τον τερματοφύλακα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν με κάποια στημένα για να φτάσουν στην ισοφάριση και έχασαν μεγάλη ευκαιρία μετά από λάθος υπολογισμό του τερματοφύλακα μας Τσουκιά, όμως ο Νίκος Ρέβης έδιωξε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και φαινόταν ότι θα κριθεί στο γκολ, καταφέραμε να σκοράρουμε και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στις Νυμφές και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟ Σφακιανάκη.

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης) Τσουκιάς, Δημουλής, Κουρής, Ρέβης, Μηνάς Α, Μαράϊ, Νικομάνης Ε, Νικομάνης Σ, Καλησπεράτης, Καλούδης Θ, Λαμκάϊ

Αγωνίστηκαν ακόμα: Ρικάς, Λέσσης Μ, Μηνάς Χ, Αργυροκαστρίτης

Σκόρερ: 58' Λαμκάϊ
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου