Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

7η Αγωνιστική: Α.Π.Σ Μπενίτσες - Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου 0-0 (Φωτορεπορτάζ)

 Δίκαιη μοιρασιά

Την Πέμπτη διεξήχθη στο γήπεδο του Ολύμπου η εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής ανάμεσα στην ομάδα μας και τις Μπενίτσες, που επέστρεψαν στη πρώτη κατηγορία. Περιμέναμε ένα δυνατό παιχνίδι και οργανωθήκαμε προσέχοντας τα μετ’ όπισθεν, καθώς είχαμε δύο σημαντικές απουσίες του τραυματία Χαντάϊ και του τιμωρημένου Νίκου Ρέβη.

Οι Μπενίτσες είχαν την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ενώ εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε κόντρα επίθεση. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μια καλή ευκαιρία να προηγηθούμε, όταν ο Βασιλάκης έδωσε στο Σπύρο Νικομάνη, αυτός σούταρε από θέση τετ α τετ αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο δεύτερο είχαν και οι Μπενίτσες μια μεγάλη στιγμή αλλά ο Λεωνίδας Τσουκιάς απέκρουσε το τετ α τετ κρατώντας το μηδέν για την άμυνα μας. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και η λευκή ισοπαλία ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Γενικά ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή αλλά καμία ομάδα δεν απείλησε σοβαρά. Το τελικό Χ φαίνεται πως ήταν δίκαιο αποτέλεσμα και για τους δύο. Εμείς κρατάμε τον βαθμό που πήραμε εκτός έδρας και προετοιμαζόμαστε για το δύσκολο παιχνίδι με τις Νύμφες στη Στρογγυλή το Σάββατο, στον δεύτερο αγώνα για εμάς μέσα σε 3 μέρες.

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης) Τσουκιάς, Ρικάς, Κουρής, Καλησπεράτης, Μηνάς Α, Μαράϊ, Μπότσης, Νικομάνης Σ, Μηνάς Χ, Βασιλάκης, Λαμκάϊ

Αγωνίστηκαν ακόμα: Δημουλής, Αργυροκαστρίτης, Λέσσης Μ, Νικομάνης Ε
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου