Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

6η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου - ΟΦΑΜ 1-1 (Φωτορεπορτάζ)

 Σπουδαία εμφάνιση και μοιρασμένοι βαθμοί

Την Κυριακή υποδεχτήκαμε την δυνατή ομάδα του ΟΦΑΜ για την 6η αγωνιστική. Και οι δύο θέλαμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι για να διατηρηθούμε ψηλά στην βαθμολογία.

Μπήκαμε δυνατά και νωρίς χάσαμε μια καλή φάση με τον Νικομάνη. Συνεχίσαμε να κυκλοφορούμε ωραία τη μπάλα και λίγο αργότερα στο 24ο λεπτό καταφέραμε να προηγηθούμε με σκόρερ τον συνήθη ύποπτο Χαντάϊ, ο οποίος παραβίασε για πρώτη φορά φέτος την εστία του ΟΦΑΜ. Η χαρά μας όμως κράτησε για λίγο, αφού στο 29’ ο παίκτης του ΟΦΑΜ βρίσκει την μπάλα στη κίνηση μετά από κόρνερ και ισοφαρίζει. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου χάσαμε ακόμα 2 φάσεις με τον Μπρούνο Λαμκάϊ να αστοχεί από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πάλι δυνατά και χάσαμε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Μπρούνο μετά από κόρνερ. Ο ΟΦΑΜ αντέδρασε με ένα σουτ λίγο μέσα από την περιοχή που πέρασε λίγο άουτ. Λίγο πριν το τέλος, ο Καλησπεράτης βρίσκει με βαθιά μπαλιά τον Θρασύβουλο Καλούδη ο οποίος σπάει με κεφαλιά στον Μπρούνο, αυτός περνάει και τον τερματοφύλακα και το σουτάρει ξυστά εκτός, χάνοντας την πιο σημαντική μας ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΟΦΑΜ τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες, με μία απευθείας κόκκινη ως τελευταίος παίκτης στο 70ο λεπτό και λίγο πριν τη λήξη με δεύτερη κίτρινη για επικίνδυνο μαρκάρισμα.

Γενικά ήταν ένα δυνατό ντέρμπι, εμείς παίξαμε πολύ καλά και είχαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε ένα ισχυρό αντίπαλο. Είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση όλων των παιδιών και προετοιμαζόμαστε για τον επόμενο αγώνα με τις Μπενίτσες.

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης) Τσουκιάς, Μπότσης, Μηνάς Α, Καλησπεράτης, Κουρής, Ρικάς, Μαράϊ, Νικομάνης Ε, Νικομάνης Σ, Χαντάϊ, Λαμκάϊ

Αγωνίστηκαν ακόμα: Βασιλάκης, Μίαρης, Καλούδης Θ, Λέσσης Μ

Σκόρερ: 24' Χαντάϊ

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου