Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

4η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου - Α.Π.Σ. Κρόνος Αργυράδων 2-0 (Φωτορεπορτάζ)

 Τρίτη νίκη σερί!

Το Σάββατο υποδεχτήκαμε τον Κρόνο στην εξ' ανάγκης έδρα μας στο γήπεδο της Στρογγυλής (λόγω εργασιών στο γήπεδο του Πετριτή και λόγω μη-εργασιών στο δικό μας). Ξέραμε από την αρχή ότι θα είχαμε ένα δυνατό παιχνίδι με πολλές προσωπικές μονομαχίες.

Από την αρχή μπήκαμε συγκεντρωμένοι και με υπομονή, κλέψαμε μπάλες στο κέντρο και προσπαθήσαμε να βγούμε γρήγορα στην επίθεση. Είχαμε μια καλή στιγμή με απευθείας φάουλ του Καλησπεράτη, όμως ο τερματοφύλακας απέκρουσε ασταθώς σε κόρνερ. Στο 29’ πετύχαμε το πρώτο γκολ, μετά από έξυπνο κλέψιμο του Ρίκα, ο Χαντάϊ σούταρε, ο τερματοφύλακας αποκρούει τη μπάλα που βρήκε και στο δοκάρι, και ο Μπρούνο Λαμκάϊ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια χάσαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Χαντάϊ να βρίσκεται απέναντι από τον τερματοφύλακα αλλά με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα άουτ, και λίγο αργότερα ξανά κόρνερ και κεφαλιά του Άγγελου Μηνά λίγο άουτ. Ο Κρόνος είχε κι αυτός τις στιγμές του, με πιο χαρακτηριστική την ωραία επίθεση από δεξιά και κόψιμο τη μπάλα στο ύψος της περιοχής αλλά το σουτ από καλή θέση ήταν χλιαρό και μπλόκαρε ο Τσουκιάς. Το ίδιο συνέβη σε ένα ακόμη σουτ και μια κεφαλιά που όμως ξανά δεν ανησύχησαν τον τερματοφύλακα μας.

Στο δεύτερο μέρος ο Κρόνος βγήκε μπροστά και πίεσε για την ισοφάριση, κέρδισε κάποια κόρνερ χωρίς όμως να καταφέρει να τα μετατρέψει σε τελικές, με καλύτερη στιγμή ένα επικίνδυνο κόψιμο από δεξιά που όμως δεν βρήκε κάνεις τη μπάλα. Εμείς παίξαμε έξυπνα και διαχειριστήκαμε το παιχνίδι, κλέψαμε μπάλες και βρήκαμε χώρους στην αντεπίθεση. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Μπρούνο όταν πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, μπήκε από πλάγια στην περιοχή, σούταρε, ο τερματοφύλακας απέκρουσε και στην επαναφορά έστειλε την μπάλα έξω. Προς το τέλος, μετά από ακόμα ένα κλέψιμο, ο Μπρούνο πάσαρε στον Χαντάϊ που από θέση τετ α τετ έγραψε το τελικό 2-0 στο 70'. Κάπου εκεί έπεσαν οι ρυθμοί και το ματς έληξε χωρίς κάποια ιδιαίτερη στιγμή.

Ξέραμε τι ζητάγαμε μέσα στο γήπεδο, δουλέψαμε τις πιθανές καταστάσεις που θα αντιμετωπίζαμε και ήμασταν συγκεντρωμένοι στο στόχο για 90 λεπτά. Όλα τα παιδιά ανεξάρτητα από το αν και πόσο έπαιξε ο καθένας έδωσαν το 100% κατά την διάρκεια της εβδομάδας και αυτό βγήκε στο γήπεδο. Παραμένουμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς (μαζί με το Περιβόλι και τον ΟΦΑΜ), και ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕ Λευκίμμης την Τετάρτη.

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης) Τσουκιάς, Μπότσης, Ρέβης Ν, Μηνάς Α, Καλησπεράτης, Μαράϊ, Ρικάς, Μηνάς Χ, Νικομάνης Σ, Χαντάϊ, Λαμκάϊ

Αγωνίστηκαν ακόμα: Κουρής, Βασιλάκης, Δημουλής Ν, Νικομάνης Ε, Καραϊσαρλής

Σκόρερ: 29' Λαμκάϊ, 70' Χαντάϊ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου