Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Κύπελλο 2η Φάση: Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου - Α.Ε. Λευκίμμης 0-3 (Φωτορεπορτάζ)

Ήττα και αποκλεισμός από το κύπελλο

Στη 2η φάση του Κυπέλλου Κέρκυρας ήρθαμε αντιμέτωποι με την ΑΕ Λευκίμμης, ομάδα που αγωνίζεται για χρόνια στη Γ’ Εθνική. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν πρόκληση για εμάς και το αντιμετωπίσαμε σαν γιορτή και σαν ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας.

Ξεκινήσαμε προσπαθώντας να κλείσουμε τους χώρους στο δικό μας μισό και να βρούμε κάποιες πιθανότητες να χτυπήσουμε στην κόντρα. Σταθήκαμε αρκετά καλά και αμυνθήκαμε σε ικανοποιητικό επίπεδο. Φυσικά σε ομάδες ανώτερου επιπέδου αρκούν λίγες στιγμές για να σε τιμωρήσουν και έτσι δεχτήκαμε το πρώτο γκολ στο 30' με σουτ έξω από την περιοχή.

Στη συνέχεια βγήκαμε δύο φορές στην κόντρα με προϋποθέσεις αλλά στην μία περίπτωση η τελική σέντρα από τον Νικομάνη δεν βρήκε συμπαίκτη μέσα στην περιοχή και στην άλλη η τελική που επιχείρησε ο Μπρούνο από πλάγια δεν ανησύχησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Η Λευκίμμη είχε ακόμα μία τελική αλλά ο επιθετικός σούταρε άουτ μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος δεχτήκαμε ακόμα δύο γκολ με σουτ μέσα και έξω από την περιοχή, ενώ είχαμε μία τελική στο τέρμα με τον Μπρούνο.

Γενικά ήταν ένα παιχνίδι που μόνο θετικά πράγματα αποκομίσαμε και είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση των παιχτών μας. Ευχόμαστε καλή πορεία στη Λευκίμμη στο Κύπελλο αλλά και στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης) Μαράϊ Φ, Καλησπεράτης, Μηνάς Α, Ρέβης Ν, Μπότσης, Μαράϊ Σ, Ρικάς, Νικομάνης Σ, Κουρής, Χαντάϊ, Λαμκάϊ

Αγωνίστηκαν ακόμα: Νικομάνης Ε, Βασιλάκης, Λέσσης Μ, Καλούδης Θ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου