Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

3η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου - Α.Ε. Φαιάκων 4-1 (Φωτορεπορτάζ)

 Άνετη νίκη και κορυφή!

Για την 3η αγωνιστική υποδεχτήκαμε την έμπειρη ομάδα του Φαίακα, η οποία πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Β' ΕΠΣΚ και προβιβάστηκε στην Α. Εμείς παραταχθήκαμε έτοιμοι με στόχο να πετύχουμε τη δεύτερη νίκη μας φέτος και να σκαρφαλώσουμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και καταφέραμε να ανοίξουμε το σκορ πολύ νωρίς, όταν μόλις στο 7ο λεπτό ο Μαράϊ βρήκε με ωραία μπαλιά τον Σπύρο Νικομάνη, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας. Συνεχίσαμε την πίεση, και λίγο αργότερα στο 16ο λεπτό, μετά από ωραία επίθεση από αριστερά, ο Χαντάϊ κόβει τη μπάλα και ο Βασιλάκης με σουτ διπλασίασε τα τέρματα μας. Μετά από αυτό το προβάδισμα, νομίσαμε ότι το παιχνίδι τελείωσε και χαλαρώσαμε αδικαιολόγητα. Έτσι λίγα λεπτά αργότερα ο παίκτης του Φαίακα εκμεταλλεύτηκε μια μπαλιά στη πλάτη της άμυνας μας, πρόλαβε με κεφαλιά τον τερματοφύλακα μας Τσουκιά και μείωσε σε 2-1. Ευτυχώς το γκολ αυτό μας αφύπνισε και αντιδράσαμε αμέσως, με τον Σπύρο Νικομάνη να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας των αντιπάλων και να σημειώνει το τρίτο γκολ μας (και δεύτερο προσωπικό του) στο 24'. Με το σκορ στο 3-1 υπέρ μας πήγαμε στα αποδυτήρια, μετά από ένα ημίχρονο πλούσιο σε γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο στόχος μας ήταν να διαχειριστούμε το σκορ και να πάρουμε το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν για να μπουν στο ματς αλλά σε 2 περιπτώσεις ο Τσουκιάς ήταν σε ετοιμότητα. Εμείς είχαμε ακόμα 2 ευκαιρίες με Νικομάνη και Καλησπεράτη, με τα σουτ τους όμως να καταλήγουν άουτ. Όλα έδειχναν ότι το σκορ θα παρέμενε έτσι μέχρι το τέλος, όμως λίγο πριν τη λήξη, ο Μπρούνο Λαμκάϊ σκόραρε ξανά για την ομάδα μας με κοντινή κεφαλιά ύστερα από κόρνερ και κακή απόκρουση.

Από αυτό το παιχνίδι κρατάμε την επιθετική μας ευστοχία, το ευρύ σκορ και τη χαρά που δώσαμε στους φιλάθλους μας. Πιο σημαντική είναι όμως η αντίδραση που δείξαμε όταν φάνηκε να χάνουμε την ισορροπία μας, σιγουρέψαμε τις μεταβιβάσεις μας και ξαναπήραμε προβάδισμα 2 γκολ, χωρίς να επαναλάβουμε λάθη προηγούμενων αγώνων και χωρίς να μπούμε σε περιπέτειες στο τέλος. Συνεχίζουμε για το επόμενο δυνατό παιχνίδι με τον Κρόνο στην έδρα μας.

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης) Τσουκιάς, Καλησπεράτης, Μηνάς Α, Ρέβης Ν, Μπότσης, Νικομάνης Ε, Μαράϊ, Νικομάνης Σ, Βασιλάκης, Χαντάϊ, Λαμκάϊ

Αγωνίστηκαν ακόμα: Κουρής, Καραϊσαρλής, Μηνάς Γ, Λέσσης Μ, Ρικάς

Σκόρερ: 7', 24' Νικομάνης Σ, 16' Βασιλάκης, 87' Λαμκάϊ

 









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου