Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

2η Αγωνιστική: Α.Σ. Βολίδα - Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου 1-2 (Φωτορεπορτάζ)

 Πρώτη νίκη εκτός έδρας

Το Σάββατο αντιμετωπίζαμε εκτός έδρας την ομάδα της Βολίδας που επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία. Παρά τον δυνατό αέρα, μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο που είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις.

Πιέσαμε από την αρχή και ευτυχίσαμε να σκοράρουμε πολύ νωρίς, μόλις στο 8ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ του Καλησπεράτη και διεκδίκηση του Μηνά Α. στον αέρα, η μπάλα στρώνετε στον Μπρούνο Λαμκάϊ και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 2ο γκολ του στο πρωτάθλημα. Οι αντίπαλοι προσπάθησαν να παίξουν την μπάλα κάτω, τους πιέσαμε στην κυκλοφορία και κλέψαμε μπάλες. Σε μια τέτοια περίπτωση ο Χαντάϊ κλέβει πονηρά τη μπάλα από τον αμυντικό και πλασάρει για το 0-2, στο 18', πετυχαίνοντας κι αυτός το 3ο του γκολ στο πρωτάθλημα, και μαζί με το γκολ του στο κύπελλο μπορούμε να πούμε ότι είναι on fire. Ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε όμως να διπλασιάσει τα τέρματα του όταν λίγο αργότερα πλάσαρε άστοχα από θέση τετ α τετ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν και μείωσαν στο 39' από τετ α τετ, πηγαίνοντας τελικά στα αποδυτήρια με το σκορ 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο αμυνθήκαμε έξυπνα στα 3/4 του γηπέδου και αφήσαμε τον έλεγχο της μπάλας στους γηπεδούχους. Παρόλο που παίξαμε αμυντικά, χάσαμε 2 τετ α τετ με τον Μπρούνο έπειτα από εξαιρετικές μπαλιές των Καλησπεράτη και Βασιλάκη. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν χωρίς όμως να κάνουν κάποια κλασική ευκαιρία μέχρι το τέλος.

Έτσι το τελικό σκορ παρέμεινε στο 1-2, δίνοντας μας την πρώτη μας νίκη εκτός έδρας φέτος απέναντι σε μια ιστορική ομάδα. Συνεχίζουμε στο πλάνο του προπονητή μας Κώστα Καλούδη και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕ Φαιάκων.

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης) Τσουκιάς, Ρικάς, Μηνάς Α, Ρέβης Ν, Καλησπεράτης, Μαράϊ, Νικομάνης Ε, Δημουλής Ν, Νικομάνης Σ, Χαντάϊ, Λαμκάϊ

Αγωνίστηκαν ακόμα: Μπότσης, Βασιλάκης, Καραϊσαρλής

Σκόρερ: 8' Λαμκάϊ, 18' Χαντάϊ


(Φωτορεπορτάζ Αντώνης Καρύδης)












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου