Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

1η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου - Α.Ο. Παξών 3-3 (Φωτορεπορτάζ)

 Πίκρα στις καθυστερήσεις

Με ένα δυνατό παιχνίδι ξεκινήσαμε τη χρονιά, αντιμετωπίζοντας την πάντα επικίνδυνη ομάδα των Παξών. Μετά τη νίκη μας στο κύπελλο, είχαμε προετοιμαστεί για το παιχνίδι ψάχνοντας την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα για να μείνουμε από νωρίς ψηλά στη βαθμολογία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε στραβά για μας, καθώς μόλις στο 2' σε μια ασυνεννοησία της άμυνας μας, ο παίκτης των Παξών επωφελήθηκε και άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς. Αυτό το γκολ μας ξύπνησε και ανεβάσαμε αμέσως ρυθμούς, πιέζοντας τους αντιπάλους στο δικό τους μισό. Αυτή η πίεση απέδωσε και ισοφαρίσαμε στο 21' με ωραίο γκολ του Χαντάϊ. Εκεί το παιχνίδι ισορρόπησε και συνεχίσαμε να έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ώσπου λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου περάσαμε μπροστά στο σκορ με κοντινό πλασέ του Λαμκάϊ μετά από δυνατό σουτ του Χαντάϊ και ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα των Παξών. Με το 2-1 υπέρ μας πήγαμε στα αποδυτήρια.

Ξεκινήσαμε το 2ο ημίχρονο κρατώντας την κατοχή και πιέζοντας ξανά τους Παξούς στο μισό τους. Μετά από συνεχείς φάσεις στην περιοχή τους, ο αμυντικός τους δεν υπολόγισε σωστά και βρήκε τη μπάλα με το χέρι, καταλογίζοντας πέναλτι υπέρ μας στο 55'. Το πέναλτι μετουσίωσε σε γκολ ξανά ο Χαντάϊ, εκτελώντας ψύχραιμα στη δεξιά γωνία. Με προβάδισμα 2 γκολ δείχναμε να είμαστε καλύτεροι στο γήπεδο, αλλά αυτό άλλαζε με την ώρα. Στο 57' ο Χαντάϊ χάνει μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει το ματς, όταν σε τετ α τετ πλασάρει χλιαρά στον τερματοφύλακα, Οι Παξοί ανέβηκαν και άρχισαν να δημιουργούν σιγά σιγά τις δικές τους φάσεις, με τους αμυντικούς μας όμως να είναι σταθεροί για την ώρα. Χάνοντας μια καλή ευκαιρία στο 65' και συνεχίζοντας την πίεση στη περιοχή μας, κατάφεραν με μια κεφαλιά μετά από κόρνερ στο 70' να μειώσουν σε 3-2. Εμείς, έχοντας χάσει την αυτοσυγκέντρωση μας κάναμε ευκολά λάθη, δίνοντας τους την ευκαιρία να κάνουν ακόμη 2-3 καλές φάσεις ψάχνοντας την ισοφάριση. Φτάνοντας προς το τέλος, αλλάξαμε ωραία τη μπάλα και από δεξιά ο Δημουλής Ν. περνώντας εύκολα 2 αντιπάλους μπήκε στην περιοχή, αλλά σούταρε από δύσκολη γωνία άουτ, ενώ στην μικρή περιοχή βρίσκονταν οι επιθετικοί μας έτοιμοι να σπρώξουν τη μπάλα στη κενή εστία και να τελειώσουν το παιχνίδι. Το ποδόσφαιρό όμως τιμωρεί τέτοια λάθη, και ενώ είχαμε χάσει την ηρεμία μας, οι Παξοί πάλι από στατική φάση στο κέντρο, έφεραν τη μπάλα στη περιοχή μας, και παρόλο που ο τερματοφύλακας μας Τσουκιάς απέκρουσε εντυπωσιακά, η μπάλα δε μας έκανε το χατίρι και οι επιθετικοί των Παξών την έσπρωξαν στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 3-3 στο τελευταίο λεπτό.

Η ισοπαλία αυτή, παρόλο που ήρθε απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο, μας άφησε όλους απογοητευμένους γιατί κρατούσαμε τους 3 βαθμούς για σχεδόν 90' λεπτά. Παρόλα αυτά, τέτοια παιχνίδια μας πεισμώνουν να γίνουμε καλύτεροι και να κοντράρουμε στα ίσια δυνατότερους αντιπάλους. Συνεχίζουμε μετά τη διακοπή των εκλογών, αντιμετωπίζοντας την Βολίδα σε 2 εβδομάδες.

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης) Τσουκιάς, Δημουλής, Ρέβης, Μηνάς, Ρικάς, Νικομάνης Ε, Μαράϊ, Καλησπεράτης, Μπότσης, Χαντάϊ, Λαμκάϊ

Αγωνίστηκαν ακόμα: Μηνάς Χ, Λέσσης Γ, Βασιλάκης, Λέσσης Μ

Σκόρερ: 21', 55' Χαντάϊ, 42' Λαμκάϊ
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου