Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Κύπελλο 1η Φάση: Α.Ε. Μέγας Αλέξανδρος - Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου 0-1 (Φωτορεπορτάζ)

 Νίκη-πρόκριση στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς!

Με το δεξί ξεκίνησε τις φετινές της υποχρεώσεις η ομάδα μας, αντιμετωπίζοντας τον Μέγα Αλέξανδρο στο γήπεδο του Ολύμπου για το θεσμό του Κυπέλλου Κέρκυρας "Σταύρος Σαββανής". Ακολουθώντας το πλάνο προετοιμασίας του προπονητή μας Κώστα Καλούδη παρουσιαστήκαμε αρκετά έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς.

Στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημίχρονου ελέγχαμε τη ροή του αγώνα. Ο Γιώργος Χαντάϊ έσπασε το ρόδι για φέτος, σκοράροντας στο 36' το πρώτο γκολ μας γκολ με κεφαλιά, μετά από καλοχτυπημένο φάουλ του Καλησπεράτη. Στην επόμενη μεγάλη φάση πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Μέγας Αλέξανδρος κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Τσουκιάς που επέστρεψε στην 11άδα μετά από ένα χρόνο απουσίας, τους είπε "όχι" με ωραία απόκρουση, κρατώντας το προβάδισμα για την ομάδα μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε ακόμη 3 καλές ευκαιρίες με τους Χαντάϊ, Λαμκάϊ και Καλησπεράτη, με το σουτ του τελευταίου να κόβεται πάνω στη γραμμή στο 58". Έτσι, το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος, στέλνοντάς μας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Γενικά, φανήκαμε αρκετά έτοιμοι για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και ελέγξαμε τον ρυθμό στο μεγαλύτερο μέρος, χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα. Συνεχίζουμε με στόχο την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα, το Σάββατο στην έδρα μας με αντίπαλο τους Παξούς.

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης) Τσουκιάς, Κουρής, Μπότσης, Ρέβης, Ρικάς, Μαράϊ, Νικομάνης Ε, Καλησπεράτης, Νικομάνης Σ, Χαντάϊ, Λαμκάϊ

Αγωνίστηκαν ακόμα: Λέσσης, Βασιλάκης, Μηνάς Χ, Μηνάς Χρ.

Σκόρερ: 36' Χαντάϊ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου