Παρασκευή 14 Απριλίου 2023

26η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου - ΟΦΑΜ 1-2 (Φωτορεπορτάζ)

Αξίζαμε κάτι παραπάνω στο φινάλε!

Ματς για γερά νεύρα αποδείχθηκε το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για την ομάδα μας απέναντι στον ΟΦΑΜ. Παρόλο που θεωρητικά δεν κρινόταν τίποτα βαθμολογικά, καμία ομάδα δεν ήταν αδιάφορη, καθώς ο ΟΦΑΜ κυνηγούσε την 2η θέση ενώ εμείς ψάχναμε τους βαθμούς για να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούσαμε.

Το παιχνίδι ξεκίνησε μοιρασμένα για τις 2 ομάδες, με την κατοχή δική μας και ένα εύκολο σουτ του Χαντάϊ. Λίγο πριν το 20’ όμως μια αδράνεια στην άμυνα μας φέρνει τον ΟΦΑΜ μπροστά στο σκορ με ψιλοκρεμαστό πλασέ. Παρόλα αυτά συνεχίσαμε να πιέζουμε και μέχρι το ημίωρο είχαμε άλλες 2-3 καλές ευκαιρίες με τον Αλέξανδρο Γραικό, καμία όμως δεν βρήκε το στόχο. Λίγο αργότερα, μετά από δικό μας κόρνερ, ο Γαστεράτος πιάνει μια δυνατή κεφαλιά από την μικρή περιοχή, όμως ο αντίπαλος απέκρουσε πάνω στη γραμμή. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο ΟΦΑΜ βγαίνει στην αντεπίθεση και σε τετ α τετ ο Φλοριάν Μαράϊ λέει διπλό όχι. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, σε 2 φάσεις αλλάξαμε ωραία τη μπάλα βγαίνοντας σε τετ α τετ Γραικός και Χαντάϊ, όμως και τις 2 φορές ο επόπτης σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με την κατοχή δική μας, όμως γύρω στο 50’ ο παίκτης του ΟΦΑΜ βγαίνει απέναντι από τον Μαράϊ, ο οποίος αρχικά αποκρούει το δυνατό σουτ, με τη μπάλα τελικά να καταλήγει αργά στα δίχτυα. Με το 0-2 η ομάδα μας δεν φάνηκε να το παρατάει, με τον Γραικό να δημιουργεί καλές ευκαιρίες όμως ο τερματοφύλακας του ΟΦΑΜ να είναι πάντα σε σωστή θέση. Ενώ φτάναμε στο 75ο λεπτό, ο Σενίντ Μαράϊ κερδίζει τη μπάλα λίγο μετά το κέντρο και κάνοντας μερικά βήματα εξαπολύει ένα δυνατό σουτ αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή, με τον τερματοφύλακα του ΟΦΑΜ να μην προλαβαίνει να αντιδράσει και την μπάλα να καρφώνεται ψηλά στην εστία, γράφοντας το 1-2. Μετά από αυτό το γκολ, και την εξέδρα να μας σπρώχνει, πιστέψαμε περισσότερο στην ανατροπή, και ψάχνοντας τον Γραικό δημιουργήσαμε μερικές ακόμη αξιόλογες φάσεις, χωρίς να είμαστε τυχεροί στο τέλος.

Το τελικό 1-2 μας άφησε όλους με ένα παράπονο, αφού ήταν προφανές ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω. Παρόλα αυτά, η φετινή μας πορεία κρίνεται επιτυχημένη αφού τόσο η διοίκηση και ο προπονητής Κώστας Καλούδης, όσο και οι ποδοσφαιριστές έδωσαν το 110%, ξεπέρασαν πολλές δυσκολίες και «αναποδιές» για να κερδίσουμε την παραμονή μας στο γήπεδο, κερδίζοντας σημαντικούς βαθμούς σε δύσκολες έδρες και αντιμετωπίζοντας στα ίσια βαριές φανέλες της Κέρκυρας. Ευχαριστούμε όλους τους συγχωριανούς και τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στα γήπεδα όλη τη χρονιά για να χειροκροτήσουν την προσπάθεια της ομάδας και τη στήριξαν με κάθε μέσο. Χωρίς τη βοήθεια όλων δε θα βρισκόμασταν σταθερά στην πρώτη κατηγορία του νησιού 4 συνεχόμενες χρονιές. Στόχος όλων μας είναι το ευχάριστο νέο για το γήπεδο μας να γίνει πραγματικότητα την επόμενη χρονιά και να συνοδευτεί από μια ακόμη καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα.

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης) Μαράϊ Φ, Ρέβης Ε, Ρέβης Ν, Καλησπεράτης, Κουρής, Γαστεράτος, Μαράϊ Σ, Χαντάϊ, Μηνάς Χ, Καλούδης Θ, Γραικός

Αγωνίστηκαν ακόμα: Ρέβης Τ, Ρικάς, Λέσσης, Καλούδης Π

Σκόρερ: 75' Μαράϊ Σ.

 




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου