Τρίτη 11 Απριλίου 2023

25η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Όλυμπος Κέρκυρας - Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου 2-2 (Φωτορεπορτάζ)

Στα ίσια!

Την Κυριακή η ομάδα μας αγωνίστηκε κόντρα στον Όλυμπο, ο οποίος διεκδικεί την 2η θέση στην τελική κατάταξη. Εμείς από τη μεριά μας, έχοντας πετύχει τους στόχους μας, πήγαμε να δώσουμε έναν αγώνα χωρίς ιδιαίτερη πίεση και σκοπιμότητα. Εξαρχής όμως ξέραμε ότι τέτοια παιχνίδια με ιστορικές ομάδες της Κέρκυρας δυναμώνουν και την δική μας ιστορία και μπορούμε τώρα να έχουμε συνεχή παρουσία ανάμεσα τους στην κορυφαία κατηγορία του νησιού.

Από την αρχή τοποθετηθήκαμε πολύ καλά στο γήπεδο και δείξαμε ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Ακολουθήσαμε αυστηρά την τακτική του προπονητή μας Κώστα Καλούδη και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο σκορ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, όταν ο συνήθης ύποπτος Αλέξανδρος Γραικός από θέση τετ α τετ έκανε το 0-1 στο 41'. Δυστυχώς λίγο πριν το τέλος, μια αδράνεια της άμυνας μας έδωσε την ευκαιρία στον Όλυμπο να κάνει το 1-1.

Στο 2ο ημίχρονο, μπήκαμε δυνατά και ο Γραικός και πάλι, που είναι κοντά στο να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, έκανε το 1-2. Συνεχίζοντας την πίεση, στην αμέσως επόμενη φάση έφτασε κοντά στο χατ-τρικ, αλλά πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε το προβάδισμα και να αμυνθούμε σωστά σε κάποιες επικίνδυνες φάσεις που δημιούργησε ο αντίπαλος, όμως τελικά κατάφεραν να πάρουν το ριμπάουντ μετά από μια απόκρουση του Τσουκιά και ισοφάρισαν στο 82'. Το 2-2 ήταν το τελικό σκορ, που μας αφήνει ιδιαίτερα ικανοποιημένους, καθώς η ομάδα μας κοίταξε στα μάτια μια ομάδα από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Επόμενη και τελευταία υποχρέωση μας, τη Μεγάλη Τετάρτη στο γήπεδο του Πετριτή, κόντρα στην ομάδα του ΟΦΑΜ. Σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι καλούμε όλους τους συγχωριανούς και τους φίλους της ομάδας να έρθουν να χειροκροτήσουν την προσπάθεια μας και την επίτευξη των στόχων μας στην πιο δύσκολη σεζόν που έχουμε αγωνιστεί.

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης) Τσουκιάς, Γαστεράτος, Καλησπεράτης, Ρέβης, Κουρής, Μαράϊ, Χαντάϊ, Δημουλής, Μηνάς Χ, Ρικάς, Γραικός

Αγωνίστηκαν ακόμα: Ρέβης Ε, Λέσσης, Καλούδης Π.

Σκόρερ: 41', 48' Γραικός


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου