Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

24η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου - Α.Π.Σ. Κρόνος Αργυράδων 2-1 (Φωτορεπορτάζ)

Νίκη παραμονής! 

Το Σάββατο αντιμετωπίσαμε την δυνατή ομάδα του Κρόνου Αργυράδων. Ξέραμε εξαρχής ότι οι 3 βαθμοί θα κλείδωναν και μαθηματικά την παραμονή χωρίς να χρειάζεται να περιμένουμε τα αποτελέσματα της Κυριακής. 

Ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή μας ξεκινήσαμε δυνατά και πιέζοντας τον αντίπαλο καταφέραμε να προηγηθούμε με τον Σουλιμάν μόλις στο 2' μετά από δυνατό σουτ έκτος περιοχής. Συνεχίζοντας την πίεση, φτάσαμε σε δεύτερο γκολ με τον Γραικό να βρίσκει εύκολα τα δίχτυα στο 8'. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το προβάδισμα κλείνοντας τους χώρους και αφήνοντας την κατοχή στον αντίπαλο. Μετά από ένα χαμένο πέναλτι του Καββαδία που κατέληξε μόλις άουτ για μας και μερικές καλές ευκαιρίες για τον Κρόνο που βρήκαν έτοιμο τον Ρέβη, το 2-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Η ίδια εικόνα έμεινε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Κρόνο να έχει την κατοχή και εμάς να ψάχνουμε φάσεις στην κόντρα. Έτσι, γύρω στο 70' ο Κρόνος κατάφερε να μειώσει σε 2-1. Με ελάχιστες όχι ιδιαίτερα επικίνδυνες φάσεις, το σκορ αυτό έμεινε μέχρι το τέλος.

Μετά από αυτή τη νίκη, διώξαμε το άγχος της παραμονής και συνεχίζουμε το πλάνο μας για να κλείσουμε ευχάριστα αυτή τη δύσκολη χρονιά με άλλα 2 παιχνίδια, ξεκινώντας από το γήπεδο του Ολύμπου την επόμενη Κυριακή.

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης) Ρέβης, Γαστεράτος, Ρέβης Ν, Ρικάς, Καββαδίας, Καλούδης, Μαράϊ, Καλησπεράτης, Μηνάς Χρ, Σουλιμάν, Γραικός

Αγωνίστηκαν ακόμα: Δημουλής, Μηνάς Χ, Λέσσης

Σκόρερ: 2' Σουλιμάν, 8' Γραικός













 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου