Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

1η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου - Α.Ο. Κένταυρος Αρίλλα 4-0 (Φωτορεπορτάζ)

Με το δεξί.

Με το δεξί ξεκίνησε η ομάδα μας τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα. Πήρε τη νίκη με 4-0 απέναντι στον Αρίλλα, μια ομάδα σοβαρή και αξιόλογη, με σταθερή παρουσία στην Α' κατηγορία τα τελευταία χρόνια.

Μπήκαμε πολύ δυνατά από την αρχή στο παιχνίδι και ασκήσαμε πίεση στον αντίπαλο γεγονός που οδήγησε στο γρήγορο γκολ μόλις στο 3' με κεφαλιά ψαράκι του Μίαρη Α. έπειτα από σέντρα του Δημουλή Ν.. Στον ίδιο ρυθμό κάναμε και το 2-0, στο 18' με το Χαντάι να σουτάρει δυνατά μέσα από την περιοχή μετά από κόρνερ του Μίαρη Α.. Ο Αρίλλας είχε απειλήσει για την ισοφάριση 10 λεπτά νωρίτερα αλλά την αδύναμη κεφαλιά απομάκρυνε ο Τάσσης πριν περάσει τη γραμμή.

Το δεύτερο μέρος είχε παρόμοια εικόνα. Μόλις στο 50' σε μία ωραία επίθεση από αριστερά η μπάλα κατέληξε στο Χαντάι έξω από την περιοχή και αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το 3-0. Κάπου εκεί το παιχνίδι κρίθηκε και ο ρυθμός έπεσε. ο Αρίλλας είχε μια καλή ευκαιρία να μειώσει αλλά οι παίχτες του δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Εμείς βγήκαμε αρκετές φορές με προϋποθέσεις στην επίθεση. σκοράραμε ξανά με τον Μίαρη Α. για το 4-0, και χάσαμε ακόμα 3-4 καλές ευκαιρίες με τους Δημουλή Ν. και Μηνά.

Σημαντική νίκη για τη συνέχεια. Κρατάμε τη διάθεση και τη συγκέντρωση που δείξαμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και φυσικά το γεγονός πως δεν δεχτήκαμε γκολ.

Μπράβο σε όλους!



Αγωνίστηκαν: (Καλούδης Κ.)  Τσουκιάς, Δημουλής Ν., Τάσσης, Ρέβης Ν., Ρέβης Τ., Μαράι, Ρικάς, Χαντάι, Μίαρης Α., Μηνάς Χ., Καλούδης, Δημουλής Ν., Μηνάς Γ., Πλασκασοβίτης Α., Ρέβης Ε.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου