Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

2η Αγωνιστική: Α.Ο.Κ. Φαίαξ Μαραθιά - Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου 4-0 (Φωτορεπορτάζ)

Με κατεβασμένα χέρια.
Χωρίς διάθεση και εντελώς εκτός κλίματος εμφανιστήκαμε στο ντέρμπι του Σαββάτου με αντίπαλο το Μαραθιά. Σε καμία στιγμή δεν μπήκαμε στην ψυχολογία του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να υπάρχει μία ομάδα στο γήπεδο και να κερδίσει εύκολα.

Παρ όλα αυτά, το πρώτο ημίχρονο κυλούσε όπως ακριβώς το είχαμε σχεδιάσει. Δώσαμε την κατοχή στους γηπεδούχους και μείναμε στο δικό μας μισό, περιμένοντας να χτυπήσουμε στην κόντρα ή σε κάποιο στημένο. Παρά το γεγονός ότι δεν μπήκαμε καλά στο ματς και ο Φαίαξ έπαιρνε όλες τις μονομαχίες, η τακτική μας είχε αντίκρισμα καθώς χάσαμε 2 πολύ καλές ευκαιρίες να προηγηθούμε με το Καλούδη και το Μηνά. Το γκολ δεν ήρθε που ίσως θα μας άλλαζε την ψυχολογία και έτσι περίπου στο 35' από ένα κακοχτυπημένο κόρνερ και αφού αδράνισαν όλοι οι παίχτες μας δεχτήκαμε το 1-0 με σουτ στο δεύτερο δοκάρι. Πέντε λεπτά αργότερα αγγίξαμε την ισοφάριση όταν ο Καλούδης μετά από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, έχασε γκολ από αυτά που δεν χάνονται. Αυτό ίσως ήταν το πιο κρίσιμο σημείο καθώς φάνηκε μετά από εκεί η ψυχολογία μας να γίνεται χειρότερη.

Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε ακόμα πιο νευρικοί και ασύνδετοι. Δώσαμε το εύκολο σε μια καλή ομάδα, δεν την πιέσαμε καθόλου, ούτε σε επίθεση αλλά ούτε και σε άμυνα, εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη που κάναμε και σκόραρε ακόμα 3 φορές κάνοντας το τελικό 4-0.

Το παιχνίδι του Σαββάτου πρέπει να μας γίνει μάθημα και εικόνα προς αποφυγή. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας και την ομάδα μας. Πρέπει να γίνουμε όλοι πιο υπεύθυνοι και να υπερασπιστούμε αυτό που χτίζουμε τα τελευταία χρόνια. Κοιτάμε μπροστά και με προσήλωση συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να είμαστε στα περσινά υψηλά επίπεδα.

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης Κ.) Τσουκιάς, Δημουλής Ν., Τάσσης, Ρέβης Ν., Ρέβης Τ., Μαράι, Ρικάς, Μίαρης Α., Χαντάι, Μηνάς Χ., Καλούδης, Δημουλής Ν., Ρέβης Ε., Μηνάς Γ., Πλασκασοβίτης 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου