Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Μπαράζ 1η Φάση: Α.Ε. Φαιάκων - Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου 2-1 (Φωτορεπορτάζ)

Μόνο χαμόγελα και υπερηφάνεια!!!


Λίγα πράματα έχουμε να πούμε για τον αγώνα. Προσπαθήσαμε πολύ για άλλο ένα παιχνίδι αλλά 2 αδράνειες της στιγμής μας κόστισαν την ευκαιρία να διεκδικήσουμε την άνοδο σε δεύτερο παιχνίδι. Ο Φαίακας μας κέρδισε φέτος τρεις φορές για αυτό και δεν χωράει αμφιβολία πως δίκαια πήρε την άνοδο. Συγχαρητήρια στο Φαίακα για την άνοδο και καλή συνέχεια στην Α1 κατηγορία. Το γκολ για την ομάδα μας πέτυχε ο Καλησπεράτης με πέναλτι. Μελανό σημείο στο παιχνίδι ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή μας Άγγελου Κουλούρη, ο οποίος αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υπέστη ράγισμα στα δάχτυλα και στο μετατάρσιο. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και του χρόνου να είναι έτοιμος να βοηθήσει ξανά την ομάδα!!

Αγωνίστηκαν (Καλούδης Κ.): Ρέβης Ν., Δημουλής Ν., Τάσσης, Μίαρης Χ., Ρέβης Ν., Ζερβός, Μαράι, Καλούδης Θ., Μηνάς, Χαντάι, Κουλούρης, Καλησπεράτης, Μίαρης Α., Ρικάς, Καλούδης Ε.

Παρά την απογοήτευση και την πικρία που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας μας, εμείς δεν θα θέλαμε να σταθούμε εκεί, διότι είναι άδικο. Η ομάδα ξεκίνησε τη χρονιά με στόχο να σωθεί, έψαχνε ποιες ομάδες θα βάλει από κάτω ώστε να έχει ένα καλό πλασάρισμα για τα μπαράζ παραμονής. Μέσα όμως από τη σκληρή δουλειά του προπονητή και των ποδοσφαιριστών μας φτάσαμε να σωθούμε πολύ πιο γρήγορα από όσο υπολογίζαμε και εξασφαλίσαμε και μια θέση για τα μπαράζ ανόδου, πράγμα που ήταν πέραν των προσδοκιών μας. Μόνο χαρά και ικανοποίηση μπορεί να μας γεμίσει η φετινή πορεία και μαζί βέβαια με το δύσκολο έργο να κρατήσουμε την ομάδα στο ίδιο υψηλό επίπεδο και γιατί όχι να την πάμε και ένα βήμα παραπέρα!

Συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν, αλλά κυρίως στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές μας που μας έκαναν να χαμογελάμε τις Κυριακές μας και πολύ περισσότερο διότι μας έκαναν να νιώθουμε υπερήφανοι για την ομάδα μας!! Μόνο μπράβο αξίζουν!!


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου