Κυριακή 14 Απριλίου 2019

26η Αγωνιστική: Π.Α.Σ. Δίας Κασσιώπης - Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου 1-1(Φωτορεπορτάζ+Στιγμιότυπα)

Ιστορικό Χ.

Ιστορική στιγμή για την ομάδα μας που, μετά από σχεδόν 30 χρόνια, με την ισοπαλία στο Δία εξασφάλισε την 4η θέση που μας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουμε την άνοδο στην Α1 ερασιτεχνική κατηγορία!!

Γνωρίζοντας από την αρχή πως ένας βαθμός μας είναι αρκετός μπήκαμε στο παιχνίδι με σκοπό να ελέγξουμε την κατοχή και να κρατήσουμε το ρυθμό χαμηλά. Το γκολ όμως που δεχτήκαμε, στο 20' με πλασέ μέσα από την περιοχή(1-0), μας ανάγκασε να βγούμε μπροστά και να ψάξουμε την ισοφάριση. Είχαμε δύο καλές στιγμές για γκολ με κεφαλιά του Κουλούρη και απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαντάι αλλά και στις δύο περιπτώσεις απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Δία. 

Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πιο δυνατά και πιέσαμε με αρκετά στημένα, βοήθησε και η αποβολή παίχτη του Δία. Μεγάλη απόκρουση του κίπερ του Δία σε εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Καλησπεράτη στο γάμα της εστίας. Τελικά το γκολ για μας ήρθε περίπου στο 75΄ (1-1) με κεφαλιά του Καλούδη Θ. έπειτα από σέντρα του Δημουλή Ν..

Έτσι έκλεισε η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος για εμάς, έχοντας καταφέρει ασύλληπτα πράγματα. Όχι μόνο πετύχαμε την παραμονή, που ήταν ο πρώτος στόχος, αλλά με μία σταθερή πορεία στην οποία ποτέ δεν πέσαμε κάτω από την 5η θέση καταφέραμε να μπούμε στα μπαράζ ανόδου. Η χρονιά θεωρείται ήδη άκρως επιτυχημένη και με μεγάλη χαρά και όρεξη θα συνεχίσουμε για τον αγώνα μπαράζ!

Συγχαρητήρια στη διοίκηση, στον προπονητή, στους παίχτες και σε όσους είναι κοντά στην ομάδα και τη στηρίζουν ο καθένας με τον τρόπο του!!

Αγωνίστηκαν (Καλούδης Κ.): Τσουκιάς, Δημουλής Ν., Τάσσης, Μίαρης Χ., Ρέβης Ν., Ζερβός, Μαράι, Χαντάι, Μίαρης Α., Μηνάς, Κουλούρης, Καλούδης Θ., Μίαρης Γ., Καλησπεράτης, Καλούδης Ε.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου