Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

20η Αγωνιστική: Α.Ε. Αρίλλα/Καββαδάδων - Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου 1-1 (Φωτορεπορτάζ+Στιγμιότυπα)

<<Χ>>αραμίσαμε το πρώτο ημίχρονο!



Άλλο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας το Σάββατο, απέναντι στην πολύ καλή ομάδα της Α.Ε. Αρίλλα/Καββαδάδων που είχε ανάγκη για τους βαθμούς. Δεν μπήκαμε καλά στον αγώνα, παρόλα αυτά η πρώτη καλή στιγμή ήταν για την ομάδα μας στο 8', με τον αμυντικό να προλαβαίνει την προβολή του Μηνά προ κενής εστίας μετά από γύρισμα του Καλησπεράτη. Ο αντίπαλος από την μεριά του προσπάθησε να απειλήσει, κυρίως από τα πλάγια, έχοντας 2-3 καλές στιγμές. Σε μια ανύποπτη φάση από τα δεξιά, ο ακραίος αμυντικός των γηπεδούχων επιχείρησε την σέντρα, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τάσση, πέναλτι και 1-0 στο 32'. Η ομάδα μας έβγαλε αντίδραση, πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 45' έχασε μεγάλη ευκαιρία, αρχικά με τον Χαντάι να φεύγει στην πλάτη της άμυνας και από θέση τετ α τετ να μην μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, στην συνέχεια της φάσης το πλασέ του Καλούδη Θ. κατέληξε πάνω από τα δοκάρια. 

















Στην επανάληψη, η ομάδα μας έδειξε το καλό της πρόσωπο από την αρχή. Δείξαμε διάθεση, τρέξαμε, κλείσαμε την αντίπαλη ομάδα στα καρέ της και ευτυχίσαμε να ισοφαρίσουμε μόλις στο 47' με άπιαστο σουτ του Χαντάι μετά από ατομική προσπάθεια. Συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό θέλοντας να πετύχουμε το γκολ που θα μας έδινε τη νίκη καθώς ο αντίπαλος δεν έδειχνε ικανός να απειλήσει. Η μεγάλη φάση ήρθε στο 91' και ήταν τριπλή. Γέμισμα του Μαράι, σουτ ο Χαντάι μέσα από την περιοχή - αποκρούει ο τερματοφύλακας, πλασέ ο Καλούδης Θ. - κοντράρει σε αμυντικό, κεφαλιά του Μίαρη Α. διώχνει ο αμυντικός πάνω στην γραμμή του τέρματος. Έτσι μοιραία, ήρθε η ισοπαλία για την ομάδα μας σε ένα παιχνίδι που μας άφησε πικρία, κυρίως γιατί σπαταλήσαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο. 











Αγωνίστηκαν: (Καλούδης Κ.)  Τσουκιάς, Καλούδης Ε., Τάσσης, Ρέβης Ν., Μίαρης Γ., Μαράι, Χαντάι, Μηνάς, Μίαρης Χ., Καλούδης Θ., Καλησπεράτης, Κουλούρης, Ζερβός, Μίαρης Α., Δημουλής Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου