Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

21η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου - Α.Ε. Μέγας Αλέξανδρος 2-0 (Φωτορεπορτάζ+Στιγμιότυπα)

Συσπειρωμένοι για τη νίκη!



Για την 21η αγωνιστική είχαμε να αντιμετωπίσουμε την πολύ καλή ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου. Έτσι προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα για ένα δυνατό αγώνα, όπου και οι δυο ομάδες θα έπαιζαν για τη νίκη.


Μπήκαμε δυνατά στον αγώνα και ευτυχίσαμε να προηγηθούμε μόλις στο 12' όταν μετά από σέντρα του Μηνά, ο Κουλούρης κατέβασε και πλάσαρε σωστά από το ύψος του πέναλτι για το 1-0. Συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό και είχαμε 3-4 ευκαιρίες να διπλασιάσουμε τα τέρματα μας, με κυριότερες των Μηνά στο 22' και Μίαρη Α. στο 29', αμφότερες μετά από τα δυνατά πλάγια του Ζερβού. Οι φιλοξενούμενοι με τη σειρά τους απείλησαν στο 17' με μια κεφαλιά που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, μετά από εκτέλεση κόρνερ.









Στην επανάληψη μπήκαμε αποφασισμένοι να τελειώσουμε το παιχνίδι και όντας προσηλωμένοι στην τακτική που είχε σχεδιάσει ο προπονητής μας, το πετύχαμε πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ. Αφού προειδοποιήσαμε στο 62' με τον Τάσση, στο 63' ο Καλούδης Θ. πήρε την κεφαλιά, ο Χαντάι έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ωραία προσπάθεια και πλασέ έκανε το 2-0. Από εκεί και πέρα απελευθερωθήκαμε αγωνιστικά, βγάλαμε ωραίους συνδυασμούς και είχαμε ακόμα 4-5 φάσεις για να διευρύνουμε το σκορ, με κορυφαίες το πλασέ του Καλούδη Θ. στο 67', επίσης το πλασέ του Μηνά μετά από όμορφη προσπάθεια και γύρισμα του Δημουλή Ν. στο 83' καθώς και μια κεφαλιά του Ζερβού που βρήκε τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε ετοιμότητα στο 89'.
 





Άλλοι 3 βαθμοί, πολύ σημαντικοί για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας ώστε να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα. Δυστυχώς η χαρά μας για τη νίκη επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του αρχηγού μας Καλούδη Θ. που αποχώρησε τραυματίας στο 75'. Οι διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, εύχονται περαστικά στον Θρασύβουλο και γρήγορα κοντά μας.

   Αγωνίστηκαν: (Καλούδης Κ.)  Τσουκιάς, Δημουλής Ν, Τάσσης, Ρέβης Ν., Μίαρης Γ., Ζερβός, Χαντάι, Μηνάς, Μίαρης Α., Καλούδης Θ., Κουλούρης, Καλησπεράτης, Μαράι, Ρικάς, Καλούδης Ε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου