Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

19η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου - Α.Ο. Ομόνοια Γαστουρίου 1-0 (Φωτορεπορτάζ)

2 δοκάρια, 1 γκολ, 3 πόντοι.
Δίκαια πήραμε το τρίποντο στο Κυριακάτικο ματς με την Ομόνοια. Μπήκαμε καλύτερα και σχεδόν από την αρχή φάνηκε η υπεροχή μας. Οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερο το μυαλό τους στην άμυνα δείχνοντας ότι και με έναν βαθμό θα ήταν ευχαριστημένοι.

Η μόνη καλή στιγμή που είχε η Ομόνοια ήταν ένα σουτ έξω από την περιοχή που πέρασε άουτ περίπου στο 10' από εκεί και πέρα εμείς πατήσαμε αρκετές φορές περιοχή και γίναμε απειλητικοί. Αρχικά με τον Μίαρη Α. να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή αλλά μην καταφέρνει να τελειώσει σωστά τη φάση. Έπειτα μετά από ωραία μπαλιά του Χαντάι ο Μίαρης Α. σπάει τη μπάλα με στο στήθος στον Καλούδη ο οποίος με γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι  δεν κατάφερε να βρει τέρμα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία μας και μάλιστα διπλή ήρθε στο 44', κόρνερ από τον Μίαρη Α. κεφαλιά του Καλούδη στο οριζόντιο δοκάρι στην επαναφορά προβολή με υπερένταση του ίδιου, ξανά κάθετο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε μεγαλύτερη υπομονή και με τη σιγουριά που μας ενέπνεε η αμυντική μας λειτουργία καθώς Τάσσης και Ρέβης ήταν αλάνθαστοι, γυρίσαμε καλύτερα την μπάλα είχαμε σουτ με το Χαντάι στο 55' που όμως δεν ανησύχησε τους φιλοξενούμενους και τελικά σκοράραμε στο 70', αφού γυρίσαμε ωραία τη μπάλα στα αριστερά ο Καλησπεράτης(έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα με την είσοδό του) σεντράρει ιδανικά και ο Καλούδης με κεφαλιά κάνει το 1-0. Στο υπόλοιπο του αγώνα κερδίσαμε ακόμα μερικά στημένα αλλά δεν έγινε κάποια αξιόλογη φάση.

Συνοψίζοντας, θα λέγαμε ότι, λόγω βαθμολογίας, όταν έχουμε τον τίτλο του φαβορί, φαίνεται να μας αγχώνει λίγο, για αυτό ξεκινήσαμε το παιχνίδι κάπως νευρικά. Στην πορεία όμως το ελέγξαμε, ηρεμήσαμε ακολουθήσαμε πιστά την τακτική μας και δίκαια πήραμε το τρίποντο.
Αγωνίστηκαν: (Καλούδης Κ.)  Τσουκιάς, Δημουλής Ν, Τάσσης, Ρέβης Ν., Μίαρης Γ., Μαράι, Χαντάι, Μίαρης Α., Μηνάς, Κουλούρης, Καλούδης Θ., Καλησπεράτης, Ζερβός, Καλούδης Ε., Δημουλής Ν.


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου