Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

17η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου - Α.Ο. Εθνικός Περουλάδων 4-0(Φωτορεπορτάζ)

Επιστροφή στις νίκες.
Σημαντική νίκη, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, απέναντι στην ανεβασμένη, τον τελευταίο καιρό, ομάδα των Περουλάδων.

Για άλλη μια φορά μπήκαμε κάπως νωχελικά στο πρώτο μέρος. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή, όταν εκμεταλλεύτηκαν λάθος έξω από την περιοχή, βγήκαν τετ α τετ αλλά ο τερματοφύλακάς μας Ρέβης απέκρουσε σε κόρνερ με τα πόδια. Ο Εθνικός προσπάθησε να πιέσει από την αρχή καθώς έχει μεγάλη ανάγκη στους βαθμούς κι εμείς ψάχναμε να αξιοποιήσουμε τους κενούς χώρους στην κόντρα. Σε μία τέτοια προσπάθεια ο Καλησπεράτης βρήκε την άμυνα των αντιπάλων ψηλά και με προσωπική ενέργεια έκανε το 1-0 στο 25΄. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για γκολ, ξανά μετά από λάθος γύρισμα της άμυνας αλλά ευτυχώς για εμάς ο Ρέβης είπε πάλι όχι. Εμείς είχαμε μια καλή ευκαιρία μετά από κόρνερ του Καλησπεράτη, ο Χαντάι από το ύψος της μικρής περιοχής αμαρκάριστος έστειλε τη μπάλα με πλασέ μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος οι Περουλάδες μπήκαν ξανά δυνατά, ανέβασαν παίχτες στην επίθεση ώστε να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Εμείς βάλαμε περισσότερο τη μπάλα κάτω και σε μια ωραία επίθεση η μπάλα έφτασε δεξιά ο Δημουλής Ν. έκανε σέντρα σουτ που με τη βοήθεια και του αέρα κατέληξε στο απέναντι γάμα στο 58'(2-0). Κάπου εκεί η διάθεση χάθηκε από τον Εθνικό και μερικά λεπτά αργότερα, στο 64', κάναμε το 3-0 με τον Κουλούρη, ο οποίος μοιάζει να βρίσκεται πάντα στην κατάλληλη θέση! Είχαμε ακόμα 1-2 καλές στιγμές κυρίως με Καλησπεράτη και Χαντάι και τελικά κάναμε και το 4-0 στο 80' με φανταστικό σλάλομ του Χαντάι που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και σκόραρε με πλασέ. 



Εξαιρετικός στην άμυνα για εμάς ήταν ο Νίκος Ρέβης που παρά την πίεση που δεχτήκαμε ήταν σχεδόν αλάνθαστος και απροσπέλαστος.

Μπράβο στον προπονητή και σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια. Ο καθένας προσφέρει αυτό που μπορεί και όλοι μαζί οδηγούμε την ομάδα ψηλά. Χαιρόμαστε τη νίκη, παίρνουμε δύναμη και συνεχίζουμε προσηλωμένοι.

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης Κ.) Ρέβης Ν., Δημουλής Ν., Καλούδης Ε., Ρέβης Ν., Μίαρης Γ., Μαράι, Χαντάι, Μηνάς, Μίαρης Α., Καλησπεράτης, Καλούδης Θ., Κουλούρης, Δημουλής Α., Ζερβός, Δημουλής Ν.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου