Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

16η Αγωνιστική: Νέος 2017 Κέρκυρα - Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου 3-0 (Φωτορεπορτάζ)

Ενός κακού μύρια έπονται!
Ματς πρόκληση. Ένας αγώνας που κάθε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει.
Ο Νέος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, είχε την κατοχή και απείλησε κυρίως με κάποια σουτ που έφυγαν αρκετά άουτ. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι καλό στην κόντρα αλλά δεν καταφέραμε να περάσουμε μια κάθετη πάσα στην άμυνα του αντιπάλου, που έπαιζε σχεδόν στο κέντρο, αν και φάνταζε πολύ εύκολο. Αντιμετωπίσαμε κυρίως πρόβλημα στα δεξιά της άμυνας(εν τέλει εκεί κρίθηκε το παιχνίδι), όπου ο αριστερός χαφ εύκολα έπαιρνε τη μπάλα συνέκλινε και τελείωνε φάσεις. Σε μια από αυτές τις περιπτώσεις στο 30', με την ίδια ακριβώς κίνηση έπιασε ένα δυνατό σουτ και έκανε το 1-0.

Στο ημίχρονο ανασυνταχθήκαμε και με καθαρό μυαλό ακούσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Αποτέλεσμα ήταν να μπούμε πολύ δυνατά και να κλείσουμε τον Νέο στην περιοχή του με συνεχόμενα κόρνερ. Είχαμε δοκάρι σε κεφαλιά του Κουλούρη, ενώ πάνω στη γραμμή σταμάτησαν οι γηπεδούχοι σουτ του Τάσση από το ύψος της μικρής περιοχής. Και ενώ όλα έδειχναν πως βρισκόμασταν πολύ κοντά στην ισοφάριση ήρθε ένα κυριολεκτικά καταστροφικό 5λεπτο. Σε ένα διώξιμο των γηπεδούχων η φάση φαίνεται να τελειώνει εύκολα από το δεξί μας μπακ, ο οποίος όμως κάνει πολύ κακή επιλογή με αποτέλεσμα να του πάρει τη μπάλα ο αντίπαλος και να τον ανατρέψει. Στημένο, φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή και 2-0 στο 60'. Σαν να μην έφτανε αυτό μέσα σε λιγότερο από πέντε λεπτά μείναμε με 9 παίχτες. Το παιχνίδι είχε ήδη κριθεί. Ο Νέος πέτυχε ακόμα ένα γκολ στο 80,' όταν παίχτης του επιχείρησε σέντρα από τα δεξιά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κρέμασε τον τερματοφύλακα μας(3-0).

Δίκαια λοιπόν ήρθε η ήττα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα να διανύσουμε ώστε να καταφέρουμε να έχουμε σταθερά υψηλή απόδοση, να δείχνουμε χαρακτήρα και σε περιπτώσεις που αντιμετωπίζουμε ομάδες ποιοτικά καλύτερες από εμάς. Σίγουρα το νεαρό της ηλικίας των ποδοσφαιριστών και η έλλειψη παραστάσεων είναι φανερή αλλά όλα τα παιδιά έχουν όρεξη και διάθεση για δουλειά πράγμα πολύ ευχάριστο και ελπιδοφόρο. Το Σαββατιάτικο ματς ήταν πραγματικά ένα μάθημα για εμάς που πρέπει να μας κάνει σοφότερους. Συνεχίζουμε!


Αγωνίστηκαν: (Καλούδης Κ.) Ρέβης Ν., Μίαρης Γ., Ρέβης Ν., Μίαρης Χ., Δημουλής Ν., Τάσσης, Μαράι, Κουλούρης, Μηνάς, Χαντάι, Καλούδης Θ., Καλησπεράτης., Μίαρης Α., Καλούδης Ε., Ρικάς.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου