Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

15η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου - Α.Ο. Αστέρας Μωραϊτίκων 3-0(Φωτορεπορτάζ)

Σημαντική νίκη!

Σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδας μας στο τοπικό ντέρμπι με τα Μωραΐτικα . Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν ικανό αντίπαλο, ο οποίος είχε μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς, είχαν ελαφρώς την κατοχή και προσπάθησαν να απειλήσουν. Παρά το γεγονός όμως ότι εμείς δεν μπήκαμε τόσο δυνατά, είχαμε καλή λειτουργία στην άμυνα. Έτσι παρά την υπεροχή του Αστέρα, το μόνο που κατάφεραν οι παίχτες του ήταν να επιχειρούν κάποια μακρινά σουτ, τα οποία όμως δεν μας ανησύχησαν ιδιαίτερα. Εμείς από την πλευρά μας, είχαμε 2 τελικές με σουτ του Καλούδη έξω από την περιοχή και απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλησπεράτη που κατέληξαν άουτ. Στο 37' καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ με κεφαλιά του Κουλούρη(ο οποίος συνεχίζει να σκοράρει σε κάθε ματς!!), έπειτα από κόρνερ του Καλησπεράτη(1-0).
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ευνοϊκό για μας, αφού τα Μωραΐτικα έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο. Αναγκάστηκαν να ανεβούν πιο ψηλά στο γήπεδο αφήνοντας περισσότερους χώρους πίσω. Σκοράραμε ξανά περίπου στο 60', όταν μετά από σουτ του Μίαρη Α. που κόντραρε, ο Χαντάι βρέθηκε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα, έγραψε το 2-0. Η συνέχεια έγινε πιο απλή για εμάς. Βρήκαμε πολλούς χώρους στην κόντρα και γινόμασταν επικίνδυνοι σχεδόν σε κάθε φάση. Είχαμε ακόμα 1- 2 καλές τελικές, αλλά τελικά κάναμε το 3-0 με τρομερή απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μίαρη Γ. στο 85' (3-0).


Τη νίκη μας σίγουρα επισκίασε ο τραυματισμός του παίχτη των Μωραϊτίκων Κοκοφτόπουλου, ο οποίος σε μία ανύποπτη φάση φάνηκε να γυρίζει το γόνατό του. Η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίχτες εύχονται περαστικά στο νεαρό ποδοσφαιριστή και ελπίζουν να μην είναι κάτι σοβαρό.

Πολύ σημαντική νίκη τόσο για τη βαθμολογία όσο και για το χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα μας. Όντας σχεδόν κατώτερη του μετρίου στο πρώτο μέρος κατάφερε να προηγείται και τελικά να πάρει εύκολα το τρίποντο, πράγμα που δείχνει ότι έχουμε ανέβει επίπεδο.
Αγωνίστηκαν: (Καλούδης Κ.) Τσουκιάς, Μίαρης Γ., Καλούδης Ε., Μίαρης Χ., Καλησπεράτης, Ρέβης Ν., Τάσσης, Κουλούρης, Μίαρης Α., Χαντάι, Καλούδης Θ., Μαράι, Μηνάς, Δημουλής Ν., Ρικάς.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου