Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

14η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Ατρόμητος Άφρας - Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου 2-4 (Φωτορεπορτάζ)

Μέτρια εμφάνιση για τα στάνταρ μας, εύκολα το διπλό.
Παρά το γεγονός ότι είχαμε επισημάνει πως δεν πρόκειται για εύκολο παιχνίδι και χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση για να πάρουμε τη νίκη, ξεκινήσαμε τον αγώνα κυριολεκτικά υπνωτισμένοι.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχτούμε γκολ στο 32" δευτερόλεπτο, έπειτα από κόρνερ και κεφαλιά (1-0). Ευτυχώς το γκολ αυτό ήρθε πολύ νωρίς και ήταν ένα χαστούκι που μας προσγείωσε στην πραγματικότητα. Αμέσως αλλάξαμε συμπεριφορά, γίναμε πιο επιθετικοί και καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς σε 1-3 μέσα σε 20' λεπτά χάρις σε χατ-τρικ του Μίαρη Αποστόλη. Χάσαμε ακόμα τρεις καλές ευκαιρίες με Χαντάι, Μίαρη Α. και Καλούδη Ε.. Το ματς κύλαγε προς την ανάπαυλα και εμείς κάναμε ξανά το ίδιο λάθος, χαλαρώσαμε, με αποτέλεσμα να δεχτούμε το 2-3 στο 45', από μακρινό φάουλ και μετά από κακή θέση της άμυνας και κακό υπολογισμό του τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι, γυρίσαμε καλύτερα τη μπάλα και επιτεθήκαμε πιο ορθόδοξα. Πιέσαμε με κάποια κόρνερ και στημένα και καταφέραμε να σκοράρουμε περίπου στο 70', μετά από ωραίο συνδυασμό των Καλησπεράτη, Καλούδη, Μαράι, Χαντάι και τελικό αποδέκτη τον Άγγελο Κουλούρη που έγραψε το 2-4 και σφράγισε την νίκη. Στην συνέχεια του αγώνα κάναμε ακόμα 2 φάσεις για γκολ, με τον Μαράι να μην στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση.

Ακόμα ένα σημαντικό διπλό στο δρόμο προς τη σωτηρία, η ομάδα παρουσιάζει καλό πρόσωπο και τα σημάδια προόδου είναι εμφανή. Η βελτίωση δεν ήρθε τυχαία, τα παιδιά μας προσπαθούν πολύ και αυτός που τους καθοδηγεί, προφανώς το κάνει πολύ καλά! Τους στηρίζουμε και τους προστατεύουμε για να μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας και να χαμογελάμε τα Σαββατοκύριακα και όχι μόνο.
Αγωνίστηκαν: (Καλούδης Κ.) Τσουκιάς, Μίαρης Γ., Καλούδης Ε., Μίαρης Χ., Καλησπεράτης, Μαράι, Ρικάς, Κουλούρης, Μίαρης Α., Χαντάι, Καλούδης Θ., Μηνάς, Δημουλής Ν., Τάσσης, Ρέβης Ν.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου