Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

7η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου - Α.Ο. Κένταυρος Αρίλλα 1-3(Φωτορεπορτάζ)

Όταν ένα ματς στραβώνει....

Δύσκολος καιρός, δύσκολος αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο του Πετριτή. Πράγμα όμως που δεν μας αποπροσανατόλιζε από τον στόχο, τη νίκη.

Ξεκινήσαμε πολύ καλά και όπως είχαμε σχεδιάσει όλη τη βδομάδα πιέσαμε ψηλά τον αντίπαλο, το αποτέλεσμα ήταν φέρουμε τη μπάλα στην περιοχή του με κάποια κερδισμένα κόρνερ. Πρώτη πολύ καλή στιγμή με το Μίαρη Χ. να πλασάρει μόλις άουτ, από το ύψος της μικρής περιοχής, μετά από κόρνερ του Καλησπεράτη. Ο ίδιος παίχτης λίγα λεπτά αργότερα με προβολή δεν κατάφερε να σκοράρει, αφού ο αμυντικός έδιωξε πάνω στη γραμμή, ξανά μετά από κόρνερ του Καλησπεράτη. Στο 20' σουτ του Καλούδη Θ. από μακρινή απόσταση πήγε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο κίπερ που έδιωξε σε κόρνερ. λίγο αργότερα ωραία συνεργασία Μαράι Κουλούρη Καλούδη Θ. με τον τελευταίο να σουτάρει δυνατά έξω από την περιοχή και η μπάλα να τραντάζει το κάθετο δοκάρι. στο 30' ωραία μπαλιά από τον Κουλούρη στον Μηνά μέσα στην περιοχή το σουτ που επιχειρεί διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας. Και ερχόμαστε στο 33', στο πρώτο δώρο που κάναμε στον Αρίλλα, διώξιμο του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, η μπάλα σκάει στο έδαφος παίρνει ταχύτητα, κακός υπολογισμός από αμυντικούς και τερματοφύλακα(σε μια φάση που δεν μύριζε με τίποτα γκολ), ο επιθετικός το εκμεταλλεύεται, από πολύ πλάγια θέση στέλνει την μπάλα στο δοκάρι, του επιστρέφει ξανά, προσπαθεί να κόψει παράλληλα την μπάλα, όπου βρισκόμαστε 4 αμυντικοί με 1 επιθετικό και καταφέρνουμε να βάλουμε αυτογκόλ(0-1). Παρ' ότι το γκολ αυτό μας έριξε την ψυχολογία καθώς ήρθε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, σε καμία περίπτωση δεν επηρέασε την απόδοσή μας που συνεχίστηκε στα ίδια επίπεδα.

Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε δυναμικά με σκοπό να γυρίσουμε το ματς, στο 50' όμως κάναμε το δεύτερο και πολύ μεγαλύτερο δώρο στον Αρίλλα. Διώξιμο από την άμυνα των φιλοξενουμένων η μπάλα σκάει και φτάνει στον τερματοφύλακα μας , που δεν υπολογίζει σωστά η μπάλα του φεύγει από τα χέρια και βγαίνει ο επιθετικός με άδειο τέρμα. Τον ανατρέπει, κόκκινη κάρτα, πέναλτι 0-2, κυριολεκτικά από το πουθενά.! Παρά το ότι μείναμε με 10 παίχτες προσπαθήσαμε να μειώσουμε το σκορ, αφήναμε όμως κενά στην άμυνα πράγμα που εκμεταλλεύτηκε ο Αρίλλας και είχε δοκάρι στο 60' στη μόνη φάση που δημιούργησε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Η ατυχία μας δεν είχε τέλος καθώς στο 63' ο Τάσσης αποχώρησε τραυματίας και μείναμε με 9 αφού είχαμε συμπληρώσει τις αλλαγές. Καταφέραμε να σκοράρουμε με κεφαλιά του Καλούδη Θ. έπειτα από φάουλ του Χαντάι στο 84'. Θελήσαμε να πιέσουμε για να φτάσουμε στην ισοφάριση, στο 90' όμως δεχτήκαμε ένα τρίτο τέρμα (1-3)  που μας έκοψε τις όποιες ελπίδες για να πάρουμε κάτι θετικό.

Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα?? Όσο καλά και αν παίξαμε, όσο και αν η τύχη μας γύρισε την πλάτη, όταν τρως 3 γκολ δεν μπορείς παρά να παραδεχθείς ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο!
Αγωνίστηκαν: (Καλούδης Κ.) Ρέβης Ν., Δημουλής Ν., Καλούδης Ε.(Ρέβης Ν.), Μίαρης Χ., Μίαρης Γ.(Χαντάι), Καββαδίας(Τάσσης), Μαράι, Μηνάς, Καλησπεράτης, Κουλούρης(Τσουκιάς), Καλούδης Θ.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου