Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

6η Αγωνιστική: Α.Ο. Ομόνοια Γαστουρίου - Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου 1-1 (Φωτορεπορτάζ+Στιγμιότυπα)

Κρίμα κι άδικο!
Στο καλύτερο φετινό μας παιχνίδι, παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, για τα δεδομένα μιας νεοφώτιστης ομάδας στην Α κατηγορία, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις αλλά οι κακές τελικές προσπάθειες μας στέρησαν αυτό που αξίζαμε, που δεν ήταν άλλο από τη νίκη!

Το γήπεδο ήταν εξαιρετικό, ο καιρός πολύ καλός για ποδόσφαιρο. Έτσι λοιπόν το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες συνθήκες. Εμείς μπήκαμε αρκετά καλά και προσπαθήσαμε με κυκλοφορία μπάλας να απειλήσουμε ορθόδοξα τους γηπεδούχους. Κόντρα όμως στη ροή του αγώνα δεχτήκαμε το 1-0, στο 12', με σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από τραγική αδράνεια της άμυνας. Παρ' όλα αυτά το γκολ δεν μας επηρέασε, συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό πιέσαμε κυρίως από τα πλάγια και στις δύο φορές που περάσαμε κάθετα την μπάλα στην πλάτη της άμυνας της Ομόνοιας χάσαμε δύο τρομερές ευκαιρίες. Η πρώτη ήταν στο 25' όταν μετά από κάθετη του Μίαρη Α. ο Τάσσης βρέθηκε τετ α τετ αλλά το σουτ του απέκρουσε ο κίπερ των γηπεδούχων και η δεύτερη ήταν πέντε λεπτά αργότερα όταν μετά από μπαλιά του Τάσση στην πλάτη της άμυνας ο Καλούδης Θ. πήρε την μπάλα την έκοψε παράλληλα με το τέρμα στο Μίαρη Α. ο οποίος εξ επαφής δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Το δεύτερο μέρος είχε ακριβώς την ίδια εικόνα, εμείς να επιτιθόμαστε μαζικά με τον Μαράι που ήταν από τους κορυφαίους να μοιράζει πολύ σωστά τη μπάλα και οι γηπεδούχοι να προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν το σκορ. Τεράστια ευκαιρία με τον Καλούδη Θ. στο 57', αφού πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο πλάσαρε μόλις άουτ στο τετ α τετ. Στο 65΄ άλλη μια μεγάλη φάση με τον Τάσση να κόβει στο Καλούδη Θ. και αυτός από τη μικρή περιοχή να πλασάρει άουτ. Στο 70΄σουτ του Καλούδη Θ. μέσα από την περιοχή πάλι άουτ. Κεφαλιά του Τάσση στο 75' μετά από εκτέλεση φάουλ του Καλησπεράτη, ξανά λίγο άουτ. Μέχρι που ήρθε η φάση του 84', κόρνερ από τον Μίαρη Γ. στο δεύτερο δοκάρι, πλασέ του Μηνά στην κίνηση, πετιέται στη φάση ο Κουλούρης και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-1. Συνεχίσαμε να πιέζουμε για τη νίκη κερδίσαμε κάποια στημένα και φέραμε τη μπάλα στην περιοχή της Ομόνοιας χωρίς όμως να καταφέρουμε κάτι αξιόλογο. Η μόνη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο δεύτερο μέρος ήταν ένα γυριστό σουτ έξω από την περιοχή στο 60' που όμως απομάκρυνε ο Ρέβης Ν.

Σίγουρα μας μένει μια πικρία γιατί, όπως, προς τιμήν τους παραδέχτηκαν και οι αντίπαλοι, ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε τη νίκη. Από την άλλη βλέποντας την ομάδα να παίζει τόσο καλά μόνο χαμόγελα μπορούμε να έχουμε και αισιοδοξία για το μέλλον. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και για την πίστη στη νίκη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.



Αγωνίστηκαν: (Καλούδης Κ.) Ρέβης Ν., Δημουλής Ν., Καλούδης Ε.(Κουλούρης), Μίαρης Χ., Μίαρης Γ., Καββαδίας, Μαράι, Τάσσης, Μίαρης Α.(Μηνάς), Καλησπεράτης(Ρέβης Ν.), Καλούδης Θ.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου