Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

8η Αγωνιστική: Α.Ε. Μέγας Αλέξανδρος - Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου 1-1(Φωτορεπορτάζ+Στιγμιότυπα)

Στο ίδιο έργο θεατές...

Για την 8η Αγωνιστική του πρωταθλήματος είχαμε να αντιμετωπίσουμε την πολύ καλή ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα, παρά κάποια προβλήματα τραυματισμών, με έναν και μόνο στόχο, τη νίκη.

Στα του αγώνα τώρα, μόλις στο 4' είχαμε αναγκαστική αλλαγή, με τον Καββαδία να περνάει εκτός και τον Ρέβη Ν. να περνάει στην θέση του. Ο αντίπαλος έδειχνε να πατάει καλύτερα και είχε 2-3 καλές στιγμές έως το 20'. Από το 20' και μετά όμως ισορροπήσαμε το ματς και είχαμε 4 πολύ καλές ευκαιρίες, στο 21' με τον Χαντάι, στο 23' και 25' με τον Καλούδη Θ. και την μεγαλύτερη στο 27' με τον Μίαρη Α., χωρίς όμως να καταφέρουμε να σκοράρουμε κάποιο τέρμα.

Στην επανάληψη μπήκαμε δυνατά και φτάσαμε πολύ κοντά στο γκολ με τον Χαντάι στο 57'. Συνεχίσαμε να πιέζουμε τον αντίπαλο και στο 64' ο Μαράι κέρδισε αποβολή αντιπάλου με 2η κίτρινη κάρτα. Η ομάδα μας όμως αντί να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροχή και να πιέσει περισσότερο τον αντίπαλο, έδειξε να αποσυντονίζεται, Έτσι παρόλο το αριθμητικό μειονέκτημα, η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου ευτύχισε να σκοράρει στο 68'. Εμείς δείχναμε σοκαρισμένοι μετά το 1-0, και κάνοντας εύκολα το λάθος αφήσαμε τον αντίπαλο να κάνει δύο ακόμα καλές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα του, στο 71' & 74', με τον τερματοφύλακα μας Τσουκιά όμως να μας κρατάει στο παιχνίδι. Κάπου εκεί δείξαμε να ξυπνάμε, προειδοποιήσαμε στο 76' και στο 82' με τον Καλούδη Θ. και φτάσαμε στην ισοφάριση με τον Κουλούρη Α. στο 88' με κεφαλιά, μετά από όμορφη εκτέλεση φάουλ του Καλησπεράτη. Στο 90' είχαμε δύο ακόμη κόκκινες κάρτες, μία για κάθε ομάδα με τον Μίαρη Γ. να αντικρίζει την απευθείας κόκκινη κάρτα. Κάπου εκεί τελείωσαν και οι όποιες ελπίδες είχαμε για την ολική ανατροπή.
Αγωνίστηκαν:(Καλούδης Κ.) Τσουκιάς, Δημουλής Ν., Καλούδης Ε., Μίαρης Χ.(Ρικάς), Καλησπεράτης, Καββαδίας(Ρέβης Ν.), Μαράι, Χαντάι, Μηνάς(Μίαρης Γ.), Μίαρης Α.(Κουλούρης), Καλούδης Θ.






    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου