Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Εκδηλώσεις καλοκαιριού 2018

                                   
Άλλο ένα καλοκαίρι τελείωσε και έρχεται η έναρξη του πρωταθλήματος.
Με τα 2 πανηγύρια που οργανώσαμε (στις 20/7 και στις 8/9) καταφέραμε να συγκεντρώσουμε σημαντικό μέρος των λειτουργικών εξόδων της φετινής χρονιάς, όπου το κόστος της κατηγορίας θα είναι αυξημένο. Ήδη καταφέραμε, από την έναρξη της προετοιμασίας να εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα στους ποδοσφαιριστές μας.


Σαν ομάδα, προσπαθούμε να δείχνουμε τις κοινωνικές μας ανησυχίες, μη μένοντας αμέτοχοι στα γεγονότα της περιοχής μας, συμμετέχοντας και ενημερώνοντας όπως μπορούμε. Βλέπουμε ότι η συλλογικοποίηση των παιδιών του χωριού είναι ισχυρή, από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και τις προπονήσεις, τα κάλαντα και τα πανηγύρια που βοηθούν όλοι, τις δράσεις που οργανώνουμε όπως τον καθαρισμό της παραλίας, τις αιμοδοσίες, τις συλλογές ειδών πρώτης ανάγκης. Αυτό μόνο ευχάριστο μπορεί να είναι για ένα χωριό 400 κατοίκων.

Χωρίς χορηγούς και μεγάλα κεφάλαια, μόνο με την οικονομική στήριξη και το τρέξιμο των ανθρώπων του χωριού καταφέρνουμε να διατηρούμε την ομάδα για 40 και πλέον χρόνια, φέτος και στην Α κατηγορία. Βλέποντας τον αθλητισμό να έχει γίνει εμπόρευμα, προσπαθούμε να δρούμε εκτός αυτών των ορίων, για να μπορούμε να αθλούμαστε και να διαμορφώνουμε τον τόπο και την κοινωνία που ζούμε.

Ευχαριστούμε πολύ τους χωριανούς μας και τα γύρω χωριά που μας στήριξαν στις εκδηλώσεις, τα παιδιά που έτρεξαν για τον κοινό σκοπό και δίνουμε ραντεβού το χειμώνα στα γήπεδα.



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου