Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Κύπελλο 1η Φάση: ΑΟΚ Φαίαξ Μαραθιά - Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου 2-0 (Φωτορεπορτάζ)

Με το αριστερό.....
Με το αριστερό ξεκίνησε η ομάδα μας τις επίσημες υποχρεώσεις της για τη νέα σεζόν. Στον αγώνα κυπέλλου που δεν είχε ιδιαίτερη σημασία για εμάς και αποτελούσε ένα δυνατό τεστ εν όψη πρωταθλήματος (Σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει ότι ο ξεκάθαρος στόχος μας δεν ήταν η νίκη!!) γνωρίσαμε την ήττα από τον Φαίαξ Μαραθιά με 2-0.

Παραπεταχτήκαμε  στον αγωνιστικό χώρο χωρίς διάθεση να πιέσουμε στην μπάλα, στο δικό μας μισό, όπως είχαμε σχεδιάσει με αποτέλεσμα να δίνουμε εύκολη κατοχή και κυκλοφορία μπάλας στους γηπεδούχους. Επιθετικά ήμασταν ασύνδετοι χωρίς κίνηση και με κακές επιλογές, αυτό γίνεται ξεκάθαρο αν σκεφτεί κανείς ότι σε 90 λεπτά δεν κερδίσαμε ούτε ένα κόρνερ και η καλύτερη στιγμή μας ήταν ένα σουτ του Καλούδη Θ. έξω από την περιοχή που πέρασε μόλις άουτ, στο πρώτο ημίχρονο. Ο Φαίαξ από την άλλη είχε 2-3 καλές στιγμές με σουτ από πλάγιες θέσεις αλλά βρήκε σε ετοιμότητα τον Τσουκιά. Το δεύτερο ημίχρονο είχε την ίδια εικόνα. Στο 52' δεχτήκαμε το 1-0, όταν από διώξιμο του Μαραθιά έγινε λάθος υπολογισμός από την άμυνα, πράγμα που εκμεταλλεύτηκε ο επιθετικός και σκόραρε σε  τετ α τετ. Στη συνέχεια ανοιχτήκαμε για να ισοφαρίσουμε χωρίς όμως να δημιουργήσουμε τίποτα το σημαντικό. Έτσι αφήσαμε χώρους πίσω και επιτρέψαμε στο Φαίαξ να σφραγίσει τη νίκη με ακόμα ένα γκολ στο 84'.

Συγχαρητήρια στο Φαίαξ για τη δίκαιη νίκη, του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο κύπελλο και καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Εμείς από την μεριά μας πρέπει να ανασυνταχθούμε, να διορθώσουμε τα λάθη μας ώστε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αγωνίστηκαν: Καλούδης Κ : Τσουκιάς, Δημουλής Ν., Καλουδης Ε.(Ρέβης Ν.), Μίαρης, Ρέβης Κ., Καββαδίας, Τάσσης, Μαράι(Βλαχόπουλος), Μηνάς(Δημουλής Α.), Καλησπεράτης(Λέσσης), Καλούδης Θ.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου