Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

30η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου - Π.Α.Σ. Δίας Κασσιόπης 0-0 (Φωτορεπορτάζ)

"Λευκή" γιορτή!!!


Το μεσημέρι της Κυριακής, κάτω από δύσκολες συνθήκες, καθώς η θερμοκρασία ήταν πολύ υψηλή για την εποχή, είχαμε να αντιμετωπίσουμε την πολύ καλή ομάδα του Δία. Σε γιορτινή ατμόσφαιρα και με πολύ καλό κλίμα μεταξύ των ομάδων έγινε ο αγώνας, αφού και οι δύο είχαμε εξασφαλίσει την άνοδο για την επόμενη κατηγορία.
Στο αγωνιστικό τώρα, παρόλο που όλα είχαν κριθεί, και οι δύο παλέψαμε για τη νίκη. Είχαμε την υπεροχή καθ' όλη τη διάρκεια, δυστυχώς όμως δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ σε κάποια από τις φάσεις, κυρίως από στημένα που δημιουργήσαμε. Οι φιλοξενούμενοι από την μεριά τους, παίζοντας κυρίως με κόντρα επιθέσεις είχαν 1-2 καλές στιγμές, αλλά σε γενικές γραμμές δεν απείλησαν.

Αγωνίστηκαν (Καλούδης Κ.): Ρέβης Ν., Δημουλής Ν., Καλούδης Ε., Κουρτέσης Σ., Ρέβης Κ., Μίαρης Χ., Καββαδίας Ν., Μηνάς Χ., Μίαρης Α., Χαντάι, Καλούδης Θ.  έπαιξαν και οι Τάσσης, Δημουλής Α., Ρέβης Τ., Καλούδης Π.

Ακολουθεί Φωτορεπορτάζ.


















Μίνι απολογισμός της χρονιάς!

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να κάνουμε έναν μίνι απολογισμό για την σαιζόν που πέρασε, αφού κακά τα ψέματα, ήταν μια ονειρική χρονιά για την ομάδα μας. Φυσικά υπάρχει μια πικρία για την μη κατάκτηση του πρωταθλήματος, που χάθηκε από τους εαυτούς μας κυρίως αλλά και κάποιους άλλους αστάθμητους παράγοντες....αλλά αυτό δεν μειώνει σε καμία περίπτωση την φοβερή πορεία της ομάδας μας και τα ρεκόρ που έσπασε. 
Για την ιστορία: Μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών στην ιστορία μας (67), Καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (17 γκολ παθητικό), Δεύτερη καλύτερη επίθεση (84 γκολ), Αήττητοι εντός έδρας (12 νίκες, 2 ισοπαλίες με μόλις 3 γκολ παθητικό), Τους, κατά πάσα πιθανότητα, 2 πρώτους σκόρερ της κατηγορίας (Καλούδης Θρασύβουλος 22 γκολ, Χαντάι Γιώργος 21 γκολ).


Κλείνοντας την χρονιά, η διοίκηση της ομάδας μας θέλει να ευχαριστήσει πρώτα τον κόσμο του χωριού που είναι πάντα δίπλα μας,

τον προπονητή μας και αρχιτέκτονα αυτής της πορείας Καλούδη Κώστα
 
και φυσικά τους πρωταγωνιστές, όλους τους ποδοσφαιριστές που ακολούθησαν και ενίσχυσαν την ομάδα μας καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς και να τους εκφράσει την επιθυμία να παραμείνουν και την επόμενη χρονιά, ώστε να είναι οι σταθερές βάσεις για τις επόμενες επιτυχίες. 
Ζήτω ο Κεραυνός!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου