Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

1η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου - Α.Π.Σ. Ατρόμητος Άφρας 3-1 (Φωτορεπορτάζ)

Πήραμε αυτό που θέλαμε.
Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη για πολλούς λόγους και την πήραμε δίκαια απέναντι στον Ατρόμητο Άφρας.
Ξεκινήσαμε κάπως νευρικά διότι υπήρχε το αναμενόμενο άγχος λόγω έναρξης πρωταθλήματος αλλά και λόγω της ήττας στο κύπελλο έπρεπε να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να δείξουμε ότι θα είμαστε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού από την αρχή. Το γρήγορο πέναλτι που κερδίσαμε στο 6' και μετέτρεψε σε γκολ ο Καλούδης Θ.(1-0) μας βοήθησε κάπως να βρούμε τα πατήματά μας, έτσι προσπαθήσαμε να βάλουμε τη μπάλα κάτω και να δημιουργήσουμε κι άλλες ευκαιρίες. Στο 25΄ περίπου κάναμε το 2-0 ξανά με τον Καλούδη Θ. έπειτα από ωραία μπαλιά του Τάσση. Οι φιλοξενούμενοι μας έβαλαν δύσκολα με κάποια δυνατά πλάγια που έφταναν στην μικρή περιοχή, εκμεταλλεύτηκαν τις κακές τοποθετήσεις των παιχτών μας και μείωσαν σε 2-1 στο 28'. Με το ίδιο στυλ παιχνιδιού είχαν ακόμα ένα δοκάρι και ένα πλασέ που απομάκρυνε ο Μίαρης Χ. σχεδόν πάνω στη γραμμή. Εμείς από την πλευρά μας αντιδράσαμε και χάσαμε μοναδική ευκαιρία όταν Μίαρης Ν. , Μαράι και Καλησπεράτης συνεργάστηκαν άψογα αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Άφρας στο τετ α τετ. Πετύχαμε ακόμα ένα γκολ πριν την ανάπαυλα που όμως ακυρώθηκε γιατί είχε προηγηθεί φάουλ.
Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πιο μυαλωμένοι. Είχαμε καλύτερες τοποθετήσεις στην άμυνα και έτσι δεν απειληθήκαμε. Στην επίθεση είχαμε καλύτερη κυκλοφορία και δημιουργήσαμε 3-4 καλές στιγμές για να διευρύνουμε το σκορ αλλά σε 3 περιπτώσεις ο Καλησπεράτης δεν κατάφερε να σκοράρει από ευνοϊκή θέση μέσα από την περιοχή. Τελικά το 3-1, ήρθε από εκτέλεση φάουλ του Καλησπεράτη και κεφαλιά του Μίαρη Χ. περίπου στο 77'. Το γκολ αυτό κλείδωσε τη νίκη για εμάς και ουσιαστικά τελείωσε το ματς.


Αγωνίστηκαν (Καλούδης Κ.): Τσουκιάς, Δημουλής(Βλαχόπουλος), Καλούδης Ε., Μίαρης Χ., Μίαρης Ν.(Ρέβης Τ.), Τάσσης, Καββαδίας(Λέσσης), Μαράι, Καλησπεράτης, Μηνάς(Ρέβης Κ.), Καλούδης Θ.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου