Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

23η Αγωνιστική: Α.O. Βέλος Βελονάδων - Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου 0-0(Φωτορεπορτάζ)

Έλειψε το γκολ.
Δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι όπου εμείς θέλαμε μόνο τη νίκη ενώ οι γηπεδούχοι ήθελαν να μην χάσουν κάτι που φάνηκε από τους πανηγυρισμούς τους στο τέλος του αγώνα.
Ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο με εμάς να είμαστε ελαφρώς καλύτεροι αλλά πολύ πιο επικίνδυνοι. Χάσαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες με το Χαντάι και τι δύο φορές μέσα από την περιοχή και με το τέρμα μπροστά του να μην καταφέρνει να βρει δίχτυα και ακόμα δύο έπειτα από στημένα, στην πρώτη περίπτωση την κεφαλιά του Τάσση απόκρουσε με δυσκολία ο γκολκίπερ και στη δεύτερη σε πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή μπλόκαρε, αφού πρώτα η μπάλα βρήκε και σε αμυντικό. Ακόμα ένα σουτ του Καλούδη Θ. με απευθείας φάουλ σταμάτησε στον τερματοφύλακα. Οι γηπεδούχοι από τη μεριά τους είχαν μια καλή φάση, περίπου στο 20', με γυριστό πλασέ που όμως δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον τερματοφύλακά μας .
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε αποφασισμένοι για τη νίκη. Πιέσαμε με στημένα, αλλά η κεφαλιά του Τάσση από καλή θέση πέρασε άουτ. το σουτ του Καλούδη Θ. μέσα από την περιοχή,στο 65' , απόκρουσε ο τερματοφύλακας, το ίδιο συνέβη και σε σουτ του Χαντάι έξω από την περιοχή λεπτά αργότερα. Στο 85', γυριστό σουτ του Καλούδη Θ. μέσα από την περιοχή σταμάτησε σε αμυντικό πριν φτάσει στο τέρμα. Καλύτερη στιγμή για το Βέλος μια σέντρα από δεξιά η οποία πήρε τροχιά προς το τέρμα μας και έδιωξε σε κόρνερ ο Ρέβης(Τ).
Στις καθυστερήσεις έγινε η φάση που σημάδεψε τον αγώνα. Σε μια επίθεση για εμάς από δεξιά βγάζει σέντρα ο Μηνάς(από τους καλύτερους του γηπέδου για εμάς μαζί με το Ρέβη Νίκο που ήταν απλά απροσπέλαστος) και πριν η μπάλα φτάσει στον ολομόναχο Καλούδη Θ. που ήταν φάτσα με το τέρμα, στην προσπάθειά του ο αμυντικός(όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος) έκοψε τη μπάλα με το χέρι. Την παράβαση δεν είδαν διαιτητής και επόπτης παρ' ότι ομολογουμένως είχαν πολύ καλή θέση και ορατότητα.
Έτσι έμεινε το 0-0 που δεν μας ευχαριστεί καθόλου καθώς παρ' ότι ήταν γενικά ένα μοιρασμένο ματς σε κατοχή μπάλας και μονομαχίες, εμείς όμως είχαμε πολύ περισσότερες ευκαιρίες για γκολ από τους γηπεδούχους και αξίζαμε το τρίποντο.

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης Κ.):  Ρέβης Ν., Δημουλής Α(Βλαχόπουλος)., Καλούδης Ε., Μίαρης Χ., Ρέβης Ν,. Καββαδίας, Τάσσης, Ρέβης Κ(Δημουλής Ν)(Ρέβης Τ.), Μηνάς, Χαντάι(Κουρτέσης), Καλούδης Θ.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου