Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

22η Αγωνιστική: Α.O. Κεραυνός Δραγωτινών - Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου 1-1 (Φωτορεπορτάζ)

Στο Χ το τοπικό ντέρμπι.
Παιχνίδι με αρκετές φάσεις έγινε στο γήπεδο της Λευκίμμης. 
Εμείς ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, με αρκετές προϋποθέσεις για γκολ που όμως χάλαγαν στην τελική πάσα. Παρ' όλα αυτά είχαμε 2 τεράστιες περιπτώσεις να προηγηθούμε αρχικά με κεφαλιά του Καλούδη μετά από εκτέλεση φάουλ του Χαντάι, η μπάλα όμως βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ, και η δεύτερη ακόμα μεγαλύτερη με τους ίδιους παίχτες αλλά αυτή τη φορά ο Καλούδης έκοψε τη μπάλα στο Χαντάι και αυτός με εξουδετερωμένο τερματοφύλακα πλάσαρε με υπερένταση άουτ.
Στο δεύτερο μέρος τα Δραγωτινά μπήκαν καλύτερα και μας αιφνιδίασαν σε μια ανύποπτη φάση. Ενώ βγαίναμε στην κόντρα ένα εύκολο λάθος και αδράνεια της αμυντικής λειτουργίας τους έδωσε την ευκαιρία να προηγηθούν και δεν την άφησαν ανεκμετάλλευτη με τον Βλάσση να κάνει το 1-0, περίπου στο 55'. Σε αυτό το σημείο ανεβήκαμε στο γήπεδο και προσπαθήσαμε να πιέσουμε κάτι που καταφέραμε και μέσα σε λιγότερο από δέκα λεπτά ισοφαρίσαμε σε 1-1 με κεφαλιά του Καλούδη μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Χαντάι. Στη συνέχεια το παιχνίδι πήρε άναρχη μορφή. Πέσαμε στην παγίδα των γηπεδούχων και ακολουθήσαμε αυτό το στυλ, πράγμα που δεν μας ευνοούσε. Έτσι τα Δραγωτινά απείλησαν με Βλάσση και Σουλάνη σε 2-3 περιπτώσεις που όμως δεν βρήκαν στόχο. Εμείς ανορθόδοξα επιχειρήσαμε να φτάσουμε στη νίκη αλλά αφού ο Δημουλής Ν. δεν εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία αμυντικού και τερματοφύλακα και ο Τάσσης δεν βρήκε τη μπάλα για λίγο σε 2 περιπτώσεις από τη μικρή περιοχή έμεινε το Χ. Σίγουρα μας επηρέασε και το γεγονός ότι μείναμε με δέκα παίχτες, αλλά κοιτώντας ψύχραιμα την εξέλιξη του παιχνιδιού ίσως το Χ να ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. 

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης Κ.): Ρέβης Ν., Ρέβης Κ., Μίαρης Χ.(Κουρτέσης), Ρέβης Ν., Μίαρης Α., Καββαδίας(Καλούδης Ε.), Δημουλής Ν.(Βλαχόπουλος), Τάσσης, Μηνάς(Ρέβης Τ), Χαντάι, Καλούδης Θ.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου