Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

21η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου - Α.Ο. Συναράδων 0-0 (Φωτορεπορτάζ)

Χαραμίσαμε ένα ημίχρονο και δύο πόντους.

Θεωρητικά είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν εύκολο αντίπαλο, αλλά όπως ήδη γνωρίζαμε μόνο εύκολος δεν ήταν. Έπρεπε να είμαστε σοβαροί και πιεστικοί από την αρχή και να μην δώσουμε στους φιλοξενούμενος την ευκαιρία να πιστέψουν ότι θα πάρουν κάτι από το ματς, πράγμα που δεν κάναμε και το πληρώσαμε.
Οι Συναράδες μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησαν με σουτ έξω από την περιοχή στο 5' και έχασαν την καλύτερή τους ευκαιρία στο παιχνίδι περίπου στο 8' με πλασέ μέσα από την περιοχή που όμως πέρασε άουτ. Εμείς ήμασταν ασύνδετοι νωθροί και χωρίς καθαρό μυαλό με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να απειλήσουμε ουσιαστικά. Τα στημένα που κερδίσαμε δεν τα εκμεταλλευτήκαμε αλλά και οι φιλοξενούμενοι δεν βρήκαν στόχο σε 1-2 ακόμα μακρινά σουτ.
Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε σαφώς καλύτερα. Πιέσαμε και προσπαθήσαμε να πετύχουμε ένα γκολ που θα ξεκλείδωνε τη νίκη. Καλύτερες στιγμές για μας το φάουλ του Καλούδη που πέρασε λίγο άουτ, τεράστια ευκαιρία με την κεφαλιά του Δημουλή Α. έπειτα από κόρνερ την οποία απέκρουσε ο πολύ καλός κίπερ του Α.Ο.Σ. με υπερένταση. Ακόμα μια καλή κεφαλιά του Καλούδη πέρασε κι αυτή άουτ. Όσο περνούσε η ώρα η πίεση μεγάλωνε και όλα έδειχναν πως το γκολ θα μπει υπέρ μας, κάτι όμως που δεν έγινε και αφού στις καθυστερήσεις ένα καλό σουτ των Συναράδων βρήκε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακά μας Ρέβη, έμεινε η λευκή ισοπαλία.


Αγωνίστηκαν (Καλούδης Κ.) : Ρέβης Ν., Ρέβης Κ., Κουρτέσης(Δημουλής Α.), Μίαρης Χ., Ρέβης Ν., Καββαδίας, Τάσσης, Μηνάς(Δημουλής Ν.), Μίαρης Α.(Καλούδης Ε.), Δημουλής Ν.(Χαντάι), Καλούδης Θ.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου