Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

17η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου - Α.Ο. Βασιλάτικα 4-1(Φωτορεπορτάζ)

Με συγκέντρωση εύκολα το τρίποντο.
Στο τοπικό ντέρμπι το απόγευμα του Σαββάτου η νίκη ήταν μονόδρομος για μας. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ευτυχίσαμε να προηγηθούμε αμέσως μετά τη σέντρα, μόλις στο 20ο δευτερόλεπτο με σουτ του Χαντάι έξω από την περιοχή. Στη συνέχεια πιέσαμε τον αντίπαλο κυρίως από τα πλάγια, όμως δεν είχαμε καλές επιλογές στην τελική πάσα, ώστε να φτάσουμε στο 2-0. Από τη μεριά τους οι φιλοξενούμενοι είχαν 2-3 στιγμές που ουσιαστικά δεν μας ανησύχησαν, περίπου στο 20' με κεφαλιά μετά από κόρνερ και στο 25' με απευθείας εκτέλεση φάουλ, και στις δύο περιπτώσεις αντέδρασε ο τερματοφύλακας μας. Τελικά η πίεση μας απέδωσε καρπούς στο 27', όταν ο Καββαδίας(εκ των κορυφαίων του γηπέδου) έκλεψε στο κέντρο, συνδυάστηκε με τον Τάσση, ο οποίος πάσαρε στο Χαντάι, που πρόλαβε αμυντικό και τερματοφύλακα και έκανε το 2-0. Στην επανάληψη μπήκαμε πάλι δυνατά με σκοπό να τελειώσουμε όσο πιο γρήγορα το παιχνίδι και το καταφέραμε στο 55' με κεφαλιά του Καλούδη Θ. μετά από όμορφο κόρνερ του Μίαρη Α. και στο 60' πάλι με τον Καλούδη Θ. με πλασέ μετά από εξαιρετικό γύρισμα του Λαβράνου που λίγο πριν είχε περάσει στο παιχνίδι. Απειλήσαμε ακόμα σε 4-5 περιπτώσεις, με κορυφαία αυτή του Χαντάι στο 58ο λεπτό, που μετά από δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 81' τραυματίστηκε ο παίκτης της ομάδας μας Μηνάς Ν., έτσι τελειώσαμε το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς είχαμε ολοκληρώσει τις αλλαγές μας. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 87' μετά από κακή εκτίμηση του τερματοφύλακα μας και ενώ μας είχε επηρεάσει φανερά ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή μας.











Σε αυτό το σημείο να ευχηθούμε στον ποδοσφαιριστή μας Μηνά Ν. να είναι περαστικά και να γυρίσει γρήγορα κοντά μας. 

 Επίσης να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο για ακόμα μια φορά και υποστήριξε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας. Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να βλέπουμε ότι άνθρωποι και από την ευρύτερη περιοχή εκτιμούν την καλή προσπάθεια που γίνεται και μας τιμούν με την παρουσία τους.





Αγωνίστηκαν: (Καλούδης Κ.) Ρέβης Ν., Ρέβης Κ., Κουρτέσης, Μίαρης Χ., Ρέβης Ν., Καββαδίας, Τάσσης(Βλαχόπουλος), Μίαρης Α.(Λαβράνος), Χαντάι(Μηνάς Ν.), Καλούδης 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου