Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

16η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου - Α.Σ. Κεραυνός Ποταμού 7-1(Φωτορεπορτάζ)

Στα ίσια.
Πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς για πολλούς λόγους. Οι πιο σημαντικοί ήταν ότι προερχόμασταν από ήττα και θέλαμε να δείξουμε ότι δεν μας επηρέασε αλλά και να διατηρήσουμε τη διαφορά από την τρίτη θέση. Ο Ποταμός ήρθε να παίξει στα ίσια, ένα ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες πράγμα που εκμεταλλευτήκαμε και πήραμε το τρίποντο.
Στο αγωνιστικό μέρος τώρα, μπήκαμε πολύ δυνατά και προηγηθήκαμε στο 11' λεπτό με κεφαλιά του Καλούδη Θ. έπειτα από σέντρα του Τάσση. Στο 17' διπλασιάσαμε τα τέρματά μας με πλασέ του Χαντάι και στο 33΄ κάναμε το 3-0 με τον Μίαρη Α. που ήταν από τους καλύτερους για εμάς. Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με κάποια μακρινά σουτ που όμως δεν βρήκαν στόχο.
Το δεύτερο μέρος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα πετύχαμε ακόμα 4 γκολ, 2 με το Δημουλή Α.Ν. και 2 με το Δημουλή Χ. Ν.. Ο Ποταμός πέτυχε το γκολ τις τιμής με πέναλτι.

Η ομάδα σύσσωμη εύχεται καλή θητεία στον Δημουλή Χ.Ν. ο οποίος παρουσιάζεται τη Δευτέρα για να υπηρετήσει την πατρίδα.



Αγωνίστηκαν: (Καλούδης Κ.) Ρέβης Ν., Ρέβης Κ.(Δημουλής Π.), Μίαρης Χ., Κουρτέσης, Ρέβης Ν., Καββαδίας, Μηνάς Ν.(Δημουλής Χ.Ν.), Μίαρης Α., Χαντάι(Δημουλής Α.Ν.), Καλούδης Θ.(Καλούδης Ε.), Τάσσης. 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου