Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

18η Αγωνιστική: Π.Α.Ο. Κορακιάνας - Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου 1-2 (Φωτορεπορτάζ)

Κέρδος η νίκη!

Έναν δυνατό αντίπαλο είχαμε να αντιμετωπίσουμε σήμερα για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος και παρότι βρεθήκαμε σε κακή μέρα, καταφέραμε να κερδίσουμε.

Μπήκαμε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να σκοράρουμε ένα γρήγορο γκολ που θα μας έλυνε τα πόδια. Έτσι κι έγινε, περίπου στο 14' μετά από αδύναμη απομάκρυνση των αντιπάλων, το ριμπάουντ πήρε ο Χαντάι έξω από την περιοχή και με όμορφο σουτ στην κίνηση έκανε το 0-1. Συνεχίσαμε δυνατά και περίπου στο 21' μετά από ωραία ενέργεια του Μηνά Χ. από αριστερά, ο Τάσσης υποδέχτηκε την μπάλα στο ύψος του πέναλντι, γύρισε και έγραψε το 0-2. Κάπου εκεί χάθηκε η αυτοσυγκέντρωση μας και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να πάρει μέτρα στο γήπεδο, έτσι στο 29' μετά από μια σύγχυση της άμυνας μας, επιθετικός των γηπεδούχων βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή μας και αφού πρόλαβε και τον τερματοφύλακα μας μείωσε σε 1-2. Είχαμε 1-2 φάσεις ακόμα πριν το ημίχρονο που θα μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμα ένα γκολ και να καθαρίζαμε το παιχνίδι, στην κυριότερη αυτών, ο Χαντάι μετά από γύρισμα του Καλούδη, δεν κατάφερε να σκοράρει, αφού το πλασέ του απέκρουσε ο τερματοφύλακας, στην επαναφορά, η κεφαλιά του ίδιου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης το γυριστό σουτ του Τάσση πέρασε άουτ. 

Το δεύτερο ημίχρονο κύλισε με δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου αλλά με τίποτα ουσιαστικό. Εμείς κλείσαμε καλά τους χώρους και κρατήσαμε το υπέρ μας αποτέλεσμα.


Η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδας μας θέλουν να αφιερώσουν αυτή τη σημαντική νίκη και να ευχηθούν περαστικά σε έναν από τους αρχηγούς της ομάδας μας, τον Μηνά Νίκο που τραυματίστηκε (ρήξη πρόσθιου χιαστού) την προηγούμενη αγωνιστική και θα στερηθούμε τις υπηρεσίες του έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. 

Αγωνίστηκαν (Καλούδης Κ): Ρέβης Ν., Ρέβης Κ. (Καλούδης Ε.), Κουρτέσης, Μίαρης, Ρέβης Ν., Καββαδίας, Τάσσης, Μίαρης Α.(Λαβράνος), Μηνάς Χ.(Δημουλής Ν.), Χαντάι (Δημουλής Α.), Καλούδης.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου