Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

11η Αγωνιστική: Α.Ο. Λύκοι Νισακίου - Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου 1-6(Φωτορεπορτάζ)

Εύκολη νίκη.
Ευχάριστο μεσημέρι στην Κασσιόπη είχε η ομάδα μας αντιμετωπίζοντας μια εκ των πιο αδύναμων ομάδων της κατηγορίας.

Από την αρχή δείξαμε την ανωτερότητά μας και ανοίξαμε το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό με το Λαβράνο (1-0) έπειτα από μπαλιά του Μίαρη Α.. Συνεχίσαμε με αρκετές τελικές από τους Χαντάι, Τάσση και Δημουλή Ν.. Στο 22' ο Τάσσης έκανε το 2-0 με πλασέ έπειτα από ασίστ του Βλαχόπουλου. Δέκα λεπτά αργότερα ξανά ο Τάσσης, αφού συνεργάστηκε άψογα με το Χαντάι σκόραρε (3-0) με σουτ έξω από την περιοχή και 3 λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου έκανε το χατ-τρικ με κεφαλιά (4-0) μετά από σέντρα του Μίαρη Α.

Στο δεύτερο ημίχρονο ρίξαμε κάπως το ρυθμό και προσπαθήσαμε να γυρίσουμε περισσότερο τη μπάλα, παρ' όλα αυτά οι ευκαιρίες δεν έλειψαν με τους Λαβράνο, Χαντάι και Βλαχόπουλο να απειλούν συνεχώς. Περίπου στο 60' ωραία επίθεση από δεξιά ο Δημουλής Α. γυρίζει μια μπαλιά στο Χαντάι, ο οποίος με  κοντρόλ και σουτ στην κίνηση πριν η μπάλα σκάσει κάτω ζωγράφισε το 5-0. Στο 70' ξανά ο Χαντάι βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και σημάδεψε σωστά για το 6-0. Οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να μειώσουν σε 6-1 στο 88' με κοντινό πλασέ.

 Αγωνίστηκαν: Ρέβης Ν.(Κοντζιάλης), Ρέβης Κ.(Δημουλής Ν.), Κουρτέσης, Ρέβης Ν., Μίαρης Α., Βλαχόπουλος, Μηνάς Ν.(Μηνάς Χ.), Λαβράνος, Δημουλής Ν., Χαντάι, Τάσσης(Μίαρης Χ.)














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου