Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

10η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου - Α.Σ. Ηρακλής Σφακερών 5-1(Φωτορεπορτάζ)

Επιστροφή στις νίκες.
Στο τελευταίο από μία σειρά πολύ απαιτητικών παιχνιδιών(Δραγωτινά, Βέλος, Νέος Όλυμπος και τώρα Σφακερά) ήταν μονόδρομος η νίκη. Όχι μόνο επειδή θα μας κρατούσε ψηλά στη βαθμολογία, αλλά κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, έπρεπε να δείξουμε ότι το ματς με τον Νέο αποτελεί μια κακή παρένθεση που όμως μας δίδαξε πράγματα.

Στα του αγώνα τώρα, για πρώτη φορά μπήκαμε από το πρώτο λεπτό πολύ δυνατά. με αποτέλεσμα να πιέσουμε τους φιλοξενούμενους στην περιοχή τους. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες κυρίως με Τάσση και Μίαρη Α. αλλά στις 4 περιπτώσεις που βρέθηκαν σε θέση βολής δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Η πίεση συνεχίστηκε και ήταν φανερό ότι θα σκοράρουμε, έτσι, περίπου στο 30' μετά από εκτέλεση φάουλ του Δημουλή Α. και γύρισμα του Καλούδη ο Καββαδίας(από τους κορυφαίους του αγώνα) με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ(1-0). Στο ίδιο μοτίβο, συνεχίσαμε να είμαστε απειλητικοί. Στο 40', ξανά από στημένο του Δημουλή Α. ο Καλούδης παίρνει την κεφαλιά, η μπάλα κατευθύνεται προς το πλεχτό παρεμβαίνει όμως με το χέρι αμυντικός των Σφακερών, πέναλτι και κόκκινη κάρτα. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Καλούδης(2-0). 

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν πιο ψηλά, θέλοντας να βάλουν κάποιο γκολ που θα τους έδινε ελπίδες, η κίνησή τους όμως αυτή μας έδινε πολλούς χώρους πράγμα που εκμεταλλευτήκαμε και πετύχαμε ακόμα δύο γκολ στο 50' και στο 58' με τον Καλούδη(3-0 με πέναλτι ,4-0 πλασέ στην κίνηση μετά από πάσα του Μίαρη Α.). Συνεχίσαμε να χάνουμε ευκαιρίες με τους Λαβράνο Μίαρη Α. και Τάσση αλλά σκοράραμε ξανά με σουτ του Χαντάι μέσα από την περιοχή στο 75'(5-0). Σε αυτό το σημείο επήλθε μια χαλάρωση στην ομάδα μας που επέτρεψε στον Ηρακλή να βάλει το γκολ της τιμής στο 90' με πέναλτι(5-1). 

Κρατάμε τη νίκη και την εμφάνιση για πάνω από 70' λεπτά.

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης Κ.) Ρέβης Ν., Ρέβης Κ., Ρέβης Ν., Κουρτέσης, Δημουλής Α.(Ρέβης Τρ.), Καββαδίας, Μηνάς(Χαντάι), Μίαρης Α.(Δημουλής Ν.), Λαβράνος, Τάσσης, Καλούδης(Βλαχόπουλος)















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου