Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

12η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου - Α.Π.Σ. Ατρόμητος Άφρας 2-0(Φωτορεπορτάζ)

Από την αρχή μέχρι το τέλος καλύτεροι.

Έχοντας διάθεση και αγωνιστικότητα από το πρώτο λεπτό πήραμε δίκαια μια νίκη που θεωρητικά μας εδραιώνει στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας.
Μπήκαμε πολύ δυνατά από το πρώτο λεπτό και καταφέραμε να μεταφέρουμε την πίεση στη περιοχή του αντιπάλου, κάτι που συνεχίστηκε μέχρι το τέλος(οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν ούτε μία τελική σε όλο το ενενηντάλεπτο). Πρώτη μεγάλη ευκαιρία με Τάσση να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι από πλεονεκτική θέση και στη συνέχεια ο Καλούδης από πλάγια να σουτάρει άουτ. Ακολούθησαν δύο σουτ του Χαντάι και κεφαλιά του Καλούδη που όμως δεν παραβίασαν την εστία. Τελικά το γκολ ήρθε στο 30' με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι του Καλούδη(1-0) που κέρδισε ο Χαντάι. Πριν βγει το ημίχρονο χάσαμε ακόμα 2 πολύ καλές ευκαιρίες με κεφαλιά του Καλούδη στην πρώτη περίπτωση και στη δεύτερη μετά από σουτ του Χαντάι και απόκρουση του τερματοφύλακα ο Καλούδης πατάει τη μπάλα στο Λαβράνο αλλά το σουτ του σε κενό τέρμα σταμάτησε σε αμυντικό.
Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε με σκοπό να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ που θα κλείδωνε το ματς υπέρ μας. Έτσι συνεχίσαμε να απειλούμε κυρίως με Χαντάι και Τάσση οι τελικές τους όμως δεν έβρισκαν στόχο. Το γκολ τελικά ήρθε στο 60' με κοντινό πλασέ του Καλούδη (2-0) που τσίμπησε τη μπάλα ανάμεσα από δύο αμυντικούς έπειτα από κεφαλιά του Τάσση. Είχαμε ακόμα μερικές καλές στιγμές με Χαντάι, Δημουλή Ν. και Μηνά Χ. αλλά βρήκαν απέναντί τους τον πολύ καλό τερματοφύλακα του Ατρομήτου. 

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης Κ.) Ρέβης Ν., Ρέβης Κ., Κουρτέσης(Μίαρης Χ.), Ρέβης Ν., Δημουλής Α.(Μίαρης Α.), Καββαδίας, Μηνάς Ν.(Μηνάς Χ.), Λαβράνος(Δημουλής Ν.), Χαντάι, Τάσσης, Καλούδης












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου